2777
2789
عنوان

آیا با دعا میشه تقدیر و سرنوشت رو تغییر داد

| مشاهده متن کامل بحث + 2788 بازدید | 35 پست

[QUOTE=60174937]من آدم با اعتقادی هستم یعنی سعی میکنم پاک و باایمان باشم همیشه و با خدا دوستم .چرا خیر؟[/QU

بله عزیزم تغییر میده با اعتقاد کامل اگر دعا کنی وایمان داشته باشی تغییر میکنه 

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدر مایوس و مستاصل شدم که میخوام برای هدفم تمام تلاشمو بکنم ایمان و اعتقادمو بیشتر میکنم 

راستش من تازه پسرمو از دست دادم دنیا برام تیره و تار شده انگار آخرالزمان شده برام آروم نمیشم دنبال جواب این سوالم 

اگه بدونم دعا تقدیر و سرنوشت رو عوض میکنه امیدی میاد تو دلم

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود

حدیث هست ازش که دعا قضا را برمیگرداند اگر چه محکم و قطعی شده باشد این یعنی به قدرت خدا ایمان داری و اون بالاتر از هرچیزی هست پس از اگر از ته دلت بخوای در حالیکه به قدرت و رحمتش ایمان داشته باشی حتما تغیر میکنه

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش

من همیشه رابطه خدا و بنده رو مثل رابطه مادر با بچش میبینم 

مثلا یه مادر برا بچش نمیخواد زود تبلت بخره چون براش زوده و هزار دلیل قانع کننده دیگه ولی بچش به هزار ناز و ادا و درخواست به اسرار میخواد که مامانش بخره بعد اگه جایگاه بچش پیشش خوب باشه و تو دلی باشه قبول میکنه که اون تبلت رو برا بچش بخره 

حالا ما هم از خدا میخوایم که درخواست و دعاهامون براورده بشه به قول دوستمون اگه برامون مقدر شده باشه قبول میکنه

چن ایشون اعتقاد ندارن شما از کجا میدونی تو تقدیرتون یک فرزنده؟

فال زنجیر ابن سینا اینو بهم گفت در مورد جنسیت پسرم درست دراومد اون خانمی که برام فال گرفتن یکی از دوستامبودن گفت برا هرکی گرفتم درست درومده حتی اگه بچه سقط شده باشه بازم این فال نشون میده یه خانم چن تا بچه تو فالش هست برا من دوتا درومد پسرمو تازه از دستدادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
بله دعا سرنوشت حتمی رو تغییر میده

امضات دل آدمو روشن میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2تفسیروجود داره .....تفسیراول اینکه سرنوشت هرکس از روز ازل ازطرف خداوند تعیین شده وانسان هیچ دخالتی نداره درسرنوشتش این یعنی اینکه انسان هیچ نقشی نداره وبه جبر واجبار بهش سرنوشتی تحمیل شده یهنی انسان اختیاری درسرنوشتش نداره که این موردقبول اسلام نیس ....تفسیردوم اینکه تقدیر وقضا وقدرالهی رو مردود نمیدونه یعنی ردنمیکنه ولی نقش انسان روهم درسرنوشتش می پذیره یعنی انسان درجزئ ازسرنوشتش دخالت داره

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
فال زنجیر ابن سینا اینو بهم گفت در مورد جنسیت پسرم درست دراومد اون خانمی که برام فال گرفتن یکی از دو ...

از شما بعیده این حرفا

اخه فال زنجیر واین بازیا چیه که با این فکرا خودتو پیر میکنی؟

اینا همش سرگرمیه 

منم تو فالم 4 تا بوده بچه؟

الان کجان اون 4 تا

خدا خیلی بزرگ ومهربونه

این حرفت ادمو امیدوار میکنه ولی من میخوام با دلیل بهم بگین چجوری میشه ؟

جواب کامنت روبروبخون بهتره کتاب انسان وسرنوشت ازدکتر شهید مطهری روهم بخونی عزیزم

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

بازم بیاین نظراتتونو بگین در این مورد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سراغ این چیزا نرو اعصابتو داغون میکنی یکی میگفت برا داداشش که سرطان داشت رفته بود سرکتاب بازکرده بود گفته بود میمیره واگه هم زنده بمونه یکه زاست حالا طرف نمرد هیچی خوب شد چهارتاهم بچه پیداکرد

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....