2777
2789
عنوان

خانومای کرجی راهنمایی میخام

1589 بازدید | 16 پست

سلام .مرسی که اومدین . دنبال یه جراح خوب زیبایی بینی ترجیحا با تخصص گوش و حلق و بینی تو کرج میگردم .خییلی ممنون میشم که  اگه اطلاع دارین بهم بگین .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا حداقل پیش حسینی اقدم و کامران اکرمی و قاسمی و فروهنده و اون حمید نمیدونم چی چی و اینا عمل نکن 

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل
یا حداقل پیش حسینی اقدم و کامران اکرمی و قاسمی و فروهنده و اون حمید نمیدونم چی چی و اینا عمل نکن&nbs ...

همون حسینی اقدم مگه کارش خوب نیست؟

من یه بینی گوشتی ازش دیدم خیلی خوب بود که

تهرانم اگه میشناسید لطفا بگین

من بشخصه دکتر فرشیدمحبوبی راد  و دکتر خشایار فامیلیشو یادم رفته دوس دارم 

البته سلیقه ای این دوتارو اکثرا دوس ندارن ولی من سبک کاراشونو دوس دارم،عروسکی و کوچولو عمل میکنن

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل
جدا ؟ اکرمی خوب نیس ؟

نه من خیلی ازش کار دیدم 

البته اکثرا اطرافیان من پنج شش سال پیش پیشش عمل کردن و راضی نبودن

همون حسینی اقدم مگه کارش خوب نیست؟ من یه بینی گوشتی ازش دیدم خیلی خوب بود که

من پیش این خیرندیده عمل کردم 

بینیمم گوشتی بود نه تنها کوچیک نشد بلکه با دوبار ترمیم بدترشم کرد و مشکل تنفسی هم دارم

البته خودمم هفت سال پیش عمل کردم زمانیکه دکتر حسینی اقدم تازه از فردیس رفته بود گوهردشت و هنوز نیومده بود برج ارین چهاراه طالقانی 

شاید الان کارش خوب شده باشه