2777
2789
عنوان

از بین رفتن جای سوختگی با قاشق داغ😑

| مشاهده متن کامل بحث + 31682 بازدید | 59 پست
 نه والا مامان ما دمپایی پرت میکرد فقط اونم نمیخورد بهمون

منم موندم آمار این خانم از کجا اومده . 

مادر منم هرگز نمیزدمون چه برسه به داغ کردن ته ته خشونتش غر زدن بود و در و دیوار بهم کوبیدن جهت ایجاد سر و صدا !! اصلا دور و برمم ندیدم کسی همچین کاری بکنه

ایشون میخواد کار خودشو توجیه کنه از مادرای دهه شصتی مایه میزاره

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
منم موندم آمار این خانم از کجا اومده .  مادر منم هرگز نمیزدمون چه برسه به داغ کردن ته ته خشونت ...

چی بگم حالا اون موقع پسرا بیشتر کتک‌میخوردن  اونم تو مدرسه .من تو کل عمرم یه بار یه چک از بابام خوردم چند تا نیشگون و پرتاب دمپایی از مادرم .

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ک بودم یک همسایه داشتیم ک دوتا دختر داشت مامان اینا معلم بود دخترا وقتی تنها میشدن وقتایی ک خواهر کوچیکه یکم فضولی میکرد خواهر بزرگه چنگال داغ میکرد و ب پاهای خواهر کوچیکه میزد....رو تمام پاهای این بچه رد چنگال بود....دلم ریش شد یادش افتادم...

خودت رو گاز قاشق داغ کردی گذاشتی رو دست بچه 😭😭😭😭دلم کباب شد خیلی عصبانیت کرد کتکش میزدی چرا داغش کردی؟ 😞😞😞😞هرروز بهش پماد بزن پماد لایه بردارم خیلی خوبه دیگه هیچوقت اینکارو نکن 

خدایا مواظب نی نیم باش خدایا ممنونم ازت   
اومدم...دخترم چهار سالشه خیلی خیلی خیلی شره...بخاطرش الان دو ساله ماه رمضون جایی نمیرم....ینی راستش ...

توهم يه مادر نفهم و بدجنس مثل مادر مني.مطمئن باش دخترت هيچوقت بخاطر اين كارت نميبخشتت.مادر منم ميگه نميخواستم بذارم ميخواستم بترسونمت!!!!هه اميدوارم جفتتون تو جهنم حساب كارتون رو پس بديد

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏
توهم يه مادر نفهم و بدجنس مثل مادر مني.مطمئن باش دخترت هيچوقت بخاطر اين كارت نميبخشتت.مادر منم ميگه ...

سلام عزیزم...اول که ممنونم بخاطر قشنگ حرف زدنتون...دوم که از اون مورد سوختگی خیلی گذشته و شکر خدا جاش نموند...سوم که شما هیچ وقت تو اون شرایط نبودی که ببینی حالت من با خشونت بود یا معمولی قطعا خودتون‌ هم پیغمبر زاده نیستید و چهارم این‌ که من اصلن یه درصدم قصدم این‌نبود چون روغن واقعا داغ بود و امکان داشت بپره رو بچه پوستش و داغون کنه چون‌خواهر خودم تو بچگی اینطور شد و تا الان جاش نرفته چون دیده بودم  خواستم نزدیک‌نشه که طوریش نشه و قاشق هم اصلن داغ نبود کنار گاز گرما خورده بود کمی داغ شده بود و اصلن‌شدت نداشت فقط من خیلی ترسیده بودم که اونشب پست گذاشتم.

همه دنیا بخواد و تو بگی نه....نخواد و تو بگی آره تمومه...همین که اول و آخر تو هستی....به محتاج تو محتاجی حرومه ❤
اگه جا سوختگی سیاه شه و تاول بزنه می ره جاش؟ چی بزنم روش دست خودم سوخته

پماد ماهی زدم برای سوختگی پای خودم چند سال پیش بدجور به بخاری چسبید...خیلی خوب بود و پماد آلفا که هم عاااالیه البته الان نمیدونم هست یا نه

همه دنیا بخواد و تو بگی نه....نخواد و تو بگی آره تمومه...همین که اول و آخر تو هستی....به محتاج تو محتاجی حرومه ❤
عزیزم الفا مگه تقلبی هم داره؟؟؟من یکی گرفتم امزوز29هزار..میگن ارزونه حتما تقلبی

نمیدونم یه مدت نایاب شده بود انگار ولی یادمه خیلی قبل گرونی ها من ۱۱۰۰۰تومن میخریدم...مثلا گرون بود...الان و نمیدونم اون موقع ها یه خانمی میگفت من دستم تو گوشت کوب برقی آسیب دید آلفا زدم خوب شد بعد میگفت نمیدونم اصلن توش چی داره انقدرخوبه...راست میگفت من خیلی سال قبل تر خواب بودم پام چسبید بخاری اثرش نمیرفت خیلی روغن ماهی زدم بعد چند سال دستم بدجور با آب جوش سوخت آلفا زدم معجزه کرد...و حتی اون سوختگی سال های قبل رو هم برد...ولی الان دیگه کیفیتش رو نمیدونم

نمیدونم یه مدت نایاب شده بود انگار ولی یادمه خیلی قبل گرونی ها من ۱۱۰۰۰تومن میخریدم...مثلا گرون بود. ...

استارتر تورو خدا جواب بده دست دخترمنم سوخته خیلی نگرانشم که جاش بمونه دست وخترتون کامل خوب شد جاش نمونده اصلا دخترمن دستش تاول زده وکنده شده 

استارتر تورو خدا جواب بده دست دخترمنم سوخته خیلی نگرانشم که جاش بمونه دست وخترتون کامل خوب شد جاش نم ...

سلام عزیزم نه جاش نمیمونه به مرور میره خیالت راحت🌸

سلام عزیزم خوبی؟

همچین چیزی واس دختر منم اتفاق افتاده اندازه ناخن شصت سوخته دستش چند ماه پیش 

جاش قهوه ای مونده

گوشت تنم آب میشه هروقت میبینمش

بعد چندماه آلفا میبره بخرم بزنم؟؟

منم خیلی دخترمو میزنم حالم از خودم بهم میخوره

امروز اندازه ی دنیا گریه کردم ک زدم

من اگه میمردم این بچه زندگی بهتری داشت انگار😔

متنفرم از خودم😭

خدا جونم هزار مرتبه شکرت❤❤
سلام عزیزم خوبی؟ همچین چیزی واس دختر منم اتفاق افتاده اندازه ناخن شصت سوخته دستش چند ماه پیش  ...

سلام عزیزم اول که خودت و ناراحت نکن و از خودت متنفر نباش قطعا آدما جایی تو زندگی انقدر تو فشار بودن که توانشون تموم شده و تبدیل شدن به یه آدم عصبی..

بعدم رو خودت کمی کار کن بخدا شر تر از دختر من وجود نداشت طوری که هیچکس راضی نبود خونش برم و دوسال با همه اطرافیان مثل خاله و عمه و....قطع رابطه کردم چون رفتنمون جز عذاب چیزی نبود تازه یه پسر کوچیک هم داشتم بچه هام ۳سال تفاوت سنی دارن اعصابی برام نمونده بود انقدر حرف شنیده بودم بخاطر شر بودن دخترم😔

اینکه الان ماشاءالله دخترم ۱۰ سالشه دخترم انقدر خانم شده و یاد اونروزا میافتم میگم چطور انقدر عصبی میشدم..

منم مثل شما اونروزا با دیدن جای سوختگی میمردم و زنده میشدم مخصوصا استخر رفتنی ولی خوب خدا رو شکر الان هیچ اثری ازشون نیست و جای همش رفت عزیزم من همون زمان آلفا میزدم روش، بعدشم مدت کمی یادم میافتاد میزدم ولی کرم لکه بر رژودرم هم میگن خوبه ؛ کرم ماهی هم میگن خوبه من خیلی سال پام تو خواب چسبید بخاری سوخت کرم ماهی زدم بوی بدی داره ولی..بازم به نظر من به مرور خودش میره والا من تو ۲۵ سالگی دستم به طرز وحشتناکی با آبجوش سوخت فقط همون زمان آلفا زدم ولی هیچ اثری ازش نمونده الان..به نظرم اصلن نگران نباش الان همه چی چاره داره جز مرگ نهایت بزرگ تر شدلیزر میکنی من به تمام اینا فکر کرده بودم...

عزیزم مادر بَدِش هم مادرِ از خدا بخواه بهت انرژی و توان مضاعف بده نه که مرگ بخوای تمام اینروزا میگذره و خاطراتش میمونه برامون..خدا حفظ کنه هم خودت و هم دخترتو