سلام عزیزم اول که خودت و ناراحت نکن و از خودت متنفر نباش قطعا آدما جایی تو زندگی انقدر تو فشار بودن که توانشون تموم شده و تبدیل شدن به یه آدم عصبی..
بعدم رو خودت کمی کار کن بخدا شر تر از دختر من وجود نداشت طوری که هیچکس راضی نبود خونش برم و دوسال با همه اطرافیان مثل خاله و عمه و....قطع رابطه کردم چون رفتنمون جز عذاب چیزی نبود تازه یه پسر کوچیک هم داشتم بچه هام ۳سال تفاوت سنی دارن اعصابی برام نمونده بود انقدر حرف شنیده بودم بخاطر شر بودن دخترم😔
اینکه الان ماشاءالله دخترم ۱۰ سالشه دخترم انقدر خانم شده و یاد اونروزا میافتم میگم چطور انقدر عصبی میشدم..
منم مثل شما اونروزا با دیدن جای سوختگی میمردم و زنده میشدم مخصوصا استخر رفتنی ولی خوب خدا رو شکر الان هیچ اثری ازشون نیست و جای همش رفت عزیزم من همون زمان آلفا میزدم روش، بعدشم مدت کمی یادم میافتاد میزدم ولی کرم لکه بر رژودرم هم میگن خوبه ؛ کرم ماهی هم میگن خوبه من خیلی سال پام تو خواب چسبید بخاری سوخت کرم ماهی زدم بوی بدی داره ولی..بازم به نظر من به مرور خودش میره والا من تو ۲۵ سالگی دستم به طرز وحشتناکی با آبجوش سوخت فقط همون زمان آلفا زدم ولی هیچ اثری ازش نمونده الان..به نظرم اصلن نگران نباش الان همه چی چاره داره جز مرگ نهایت بزرگ تر شدلیزر میکنی من به تمام اینا فکر کرده بودم...
عزیزم مادر بَدِش هم مادرِ از خدا بخواه بهت انرژی و توان مضاعف بده نه که مرگ بخوای تمام اینروزا میگذره و خاطراتش میمونه برامون..خدا حفظ کنه هم خودت و هم دخترتو