2777
2789
عنوان

از بین رفتن جای سوختگی با قاشق داغ😑

| مشاهده متن کامل بحث + 31682 بازدید | 59 پست
والا از انقلابیونی که گیر ساواک افتادنم بپرسی تو پاسخ به این سوال میمونن 😐😐😐

والا زمان ما همه مادرا تا بچه ها شلوِغ میکردن با قاشق داغ میزاشتن...فکر کنم همه دهه شصتی ها بدونن

همه دنیا بخواد و تو بگی نه....نخواد و تو بگی آره تمومه...همین که اول و آخر تو هستی....به محتاج تو محتاجی حرومه ❤

یادمه راهنمایی بودیم یکی از بچه ها کلاس بی اجازه مامانش با دوس پسرش رف بیرون بعد مادرش سیخ داغ کرد بالا تاپیین کل بدنشو سوزوند تمام دستاش از مچ تا بلا پاهاش از انگشت تا ساق پا حتی گردن و سینه اش

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا زمان ما همه مادرا تا بچه ها شلوِغ میکردن با قاشق داغ میزاشتن...فکر کنم همه دهه شصتی ها بدونن

نه والا من دهه شصتی ام 😐😐😐 تا حالا فقط ۱ بار یه سیلی مامانم زده بهم

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
عسل فکر کنم و پمادبریدرم سیکا اوریاژ خوبه و رژودرم 

آلفا هم تعریفش و شنیدم

همه دنیا بخواد و تو بگی نه....نخواد و تو بگی آره تمومه...همین که اول و آخر تو هستی....به محتاج تو محتاجی حرومه ❤
یادمه راهنمایی بودیم یکی از بچه ها کلاس بی اجازه مامانش با دوس پسرش رف بیرون بعد مادرش سیخ داغ کرد ب ...

چقد وحشی و بیشعور 

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
حالا اگ اومد تعریف کنه

اومدم...دخترم چهار سالشه خیلی خیلی خیلی شره...بخاطرش الان دو ساله ماه رمضون جایی نمیرم....ینی راستش دعوتم میکنن اما ته دل میدونم که راضی نیستن برم چون همه رو دیوونه میکنه...دیروز اشپزی میکردم قاشق بغل گاز بود هی گفتم برو اونور روغن میپاشه روت دخترم گوش نمیکرد یهو ور داشتم مثلا الکی قاشق و بزنم بهش که واقعی شد اصلا فکر نمیکردم داغ باشه بخدا...حالا از دیروز هی دارم آلفا میزنم روش شب نتونستم بخوابم اگه جاش بمونه رو بدنش چی، بابام میگه نمیمونه شوهرم میگه احتمال داره بمونه 

خداییش خیلی کار غیرانسانی هستش مخصوصا بچه ها رو داغ میزنن بعضیا آخه به چه حقی؟ با کدوم مجوز که سر ...

نه بابا من انقدر با حوصله ام انقدر که شره اصلا دعواش نمیکنم فقط تو خلوت باهاش صحبت میکنم...خودم فارغ التحصیل مشاوره هستم با استادام هم خیلی صحبت کردم خوشبختانه بیش فعال نیست اما خوب خیلی شر و شلوغه 

اومدم...دخترم چهار سالشه خیلی خیلی خیلی شره...بخاطرش الان دو ساله ماه رمضون جایی نمیرم....ینی راستش ...

تاثیر روحیشو با کدوم پماد میخوای ببری ؟!!!!

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
نه بابا من انقدر با حوصله ام انقدر که شره اصلا دعواش نمیکنم فقط تو خلوت باهاش صحبت میکنم...خودم فارغ ...

اون فوق لیسانس تو سرت بخوره 😐

مادر من سی و چند سال پیش با سواد سیکل همچین وحشی بازی سرمون در نمیاورد که شما تو این دور و زمونه با مدرک قوق مشاوره سر بچه ی بدبختت آوردی  . تازه ماچند تا بودیم دیوار راستم بالا میرفتیم ...

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

نه والا مامان ما دمپایی پرت میکرد فقط اونم نمیخورد بهمون

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!