خانما اینجا کسی هست که تجربه داغ گذاشتن با قاشق داغ رو داشته باشه...حالا از بچگی رو بدن خودش گذاشته باشن یا که تو نزدیکان کسی رو دیده باشه...تروخدا بگین..میگن جاش دیگه نمیره درسته؟
همه دنیا بخواد و تو بگی نه....نخواد و تو بگی آره تمومه...همین که اول و آخر تو هستی....به محتاج تو محتاجی حرومه ❤
یادمه راهنمایی بودیم یکی از بچه ها کلاس بی اجازه مامانش با دوس پسرش رف بیرون بعد مادرش سیخ داغ کرد بالا تاپیین کل بدنشو سوزوند تمام دستاش از مچ تا بلا پاهاش از انگشت تا ساق پا حتی گردن و سینه اش
خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
یادمه راهنمایی بودیم یکی از بچه ها کلاس بی اجازه مامانش با دوس پسرش رف بیرون بعد مادرش سیخ داغ کرد ب ...
چقد وحشی و بیشعور
خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
خداییش خیلی کار غیرانسانی هستش مخصوصا بچه ها رو داغ میزنن بعضیا آخه به چه حقی؟ با کدوم مجوز که سر ...
نه بابا من انقدر با حوصله ام انقدر که شره اصلا دعواش نمیکنم فقط تو خلوت باهاش صحبت میکنم...خودم فارغ التحصیل مشاوره هستم با استادام هم خیلی صحبت کردم خوشبختانه بیش فعال نیست اما خوب خیلی شر و شلوغه
همه دنیا بخواد و تو بگی نه....نخواد و تو بگی آره تمومه...همین که اول و آخر تو هستی....به محتاج تو محتاجی حرومه ❤
نه بابا من انقدر با حوصله ام انقدر که شره اصلا دعواش نمیکنم فقط تو خلوت باهاش صحبت میکنم...خودم فارغ ...
اون فوق لیسانس تو سرت بخوره 😐
مادر من سی و چند سال پیش با سواد سیکل همچین وحشی بازی سرمون در نمیاورد که شما تو این دور و زمونه با مدرک قوق مشاوره سر بچه ی بدبختت آوردی . تازه ماچند تا بودیم دیوار راستم بالا میرفتیم ...
هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا) جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!