2821
2789
عنوان

نی نی سایتا راست میگفتن راجب ازدواج

1384 بازدید | 63 پست

کلی پیشنهاددوستی داشتم اما همش توخالی بود

یا به قصد استفاده از من بود یا به نیت وقت گذرونی

من به قصد ازدواج میرفتم جلو ولی انگار زمانه بامن سرلج برداشته بود

میگفتن ته دوستی هیچی نیست

راستم میگفتن

هم خوشگل بودم هم بی حاشیه ویه آدم ساده که همشش سرش توکتاب بوده

بیرونم که هیچ جا نمیرم

خستم خانوما

ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا از همون لحظه اول معلومه که قصدشون ازدواجه یا نه

من تا الان تو رابطه نرفتم چون از همون لحظه اول میفهمیدم و خلاصه که اکثرا نمی ارزن

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

چندسالته؟

با امضات واقعا موافقم🤣🤣

✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) تا ۶ خرداد ۱۴۰۵ تعلیقم تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙از لحاظ روحی نیاز دارم به سال ۱۳۸۹ تا ۱۴۰۱ برگردم🥲💔لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم، کاری داشتید ریپلای کنید.🙏

والا ما با دوستی ازدواج کردیم...اطرافم همه دوست شدن و ازدواج کردن...خب باید دید با کی دوست میشی مطمئن باش اونی که قصدش ازدواج نیست از اول مشخصه اگه زرنگ باشی و دقت کنی.

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادر شدن زیبا ترین شادی دنیاست،و تو نمی دانی من برای داشتنت چه قدر به اشک هایم لبخند زدم...💗تیکر تولد ۲ سالگی دوقلوهام💗

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز