2821
2789
عنوان

نی نی سایتا راست میگفتن راجب ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 63 پست
وسط جنگ شاد ازدواج افتادی ؟

ول کنید بابا اینجا هم هر تاپیکی نمیشه زد

به هر حال ادم موقع استرس همه چی مخصوصا چیزای منفی میاد تو ذهنش

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا از همون لحظه اول معلومه که قصدشون ازدواجه یا نه من تا الان تو رابطه نرفتم چون از همون لحظه اول ...

بله حق باشماست

منم سنتی رو واقعا اعتقاددارم

ولی نه جایی میرم نه میام

نه هیچ...

ببخشید اگه جوابتون رو ندادم یوقت..حوصله خودمم ندارم

ببین عزیز مسلما از هر ۱۰ تا مردی که برای آشنایی میان جلو ۹ تاشون قصدشون دوستیه

این ناراحتی نداره مهم اینکه سریع تشخیص بدی وقت و انرژیتو تلف نکنی بالاخره آدم مناسبت رو پیدا میکنی

والا ما با دوستی ازدواج کردیم...اطرافم همه دوست شدن و ازدواج کردن...خب باید دید با کی دوست میشی مطمئ ...

هم به شدت کمه و ریسک داره کلا دوستی به درد هر کسی نمیخوره

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بله حق باشماستمنم سنتی رو واقعا اعتقاددارمولی نه جایی میرم نه میامنه هیچ...

مهم نیس جایی بری یا نه

بالاخره اطرافیان و بقیه میدونن تو مجردی مورد باشه معرفی میکنن

من خواستگار سنتی زیاد دارم همشونم از طریق معرفی

ربطی نداره ک جایی بری یا نه

ولی خب فعلا مجردم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز