2777
2789
عنوان

باور غلط خانم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 40 پست
سلام عزیزم خیانت ی مساله پیچیده س ک ب خیلی چیزا مربوطه مثل عدم پایبندی افراد ب عقاید درست دینی، عرف ...

قبول دارم که خیانت خیلی پارامترهای مختلفی داره ولی هرچی هم که باشه عواقب و تقصیر فقط متوجه همسریه که خیانت میکنه حالا ممکنه زن یا مرد خودشون رو هم یکی از علل خیانت بدونند و به همین خاطر طرف مقابل رو ببخشن ولی در آخر خیانت انتخابه نه اتفاق

زنان قوی جامعه رو میسازنن ولی متاسفانه توی ایران هرکی رد شده یکی هم زده تو سر خانما کلا اعتماد به نفس ندارن یا اصلا با تربیت درست اشنا نیستن

آره درسته معمولا خانوما شوهراشونو در هرحالی باشن قبول دارن و به بهانه اینکه بوی بنزین یاروغن ماشین م ...

دقیقا مثلا خانما به همدیگه توصیه میکنن که شوهرت خسته از سرکار اومد غر نزن بذار استراحت کنه یا از لحاظ مالی بهش فشار نیار و خیلی چیزای دیگه

ولی از اون طرف مرد حق داره زنشو از همه ی حقوق انسانی و اجتماعی محروم کنه

آخرش کاسه کوزه ها هم سر خانم بدبخت میشکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا ولی من مخالفم با نظرتون .نمیگم همیشه مث عروس ارایش کنید ولی خب چ اشکالی داره ادم به خودش برس ...

بحث آرایش کردن و نکردن نیست 

بحس اینه که هیچ چیز نمیتونه توجیه خیانت باشه

مردا ظاهر براشون مهمه

خانما اخلاق

همونطور که جامعه به هیچ زنی که شوهرش بداخلاقه حق خیانت نمیده هیچ آقایی که همسرش مرتب نیس هم حق خیانت نداره

قبول دارم که خیانت خیلی پارامترهای مختلفی داره ولی هرچی هم که باشه عواقب و تقصیر فقط متوجه همسریه که ...

عزیز دلم کی تو سر زنا میزنه فدات شم

شما حتی اگر همین سایت رو یه جامعه اماری کوچیک فرض کنی ی نگاه ب تاپیکا میگه بیشترین ضربه رو ما خودمون ب خودمون میزنیم عزیز دلم

مادر شوهر، جاری، عمه ، خاله، مادر،

شاید باید از خودمون تغییرات رو شروع کنیم

من از روز اول ب همسرم گفتم هرجا حس کردی کافیت نیستم یا حست بهم تغییر کرده بهم اطلاع بده یا خودمو تغییر میدم یا از زندگیت بیرون میرم و تو این ۱۵ سال بارها ازشون پرسیدم ایا هنوز هم منو دوست دارین میخواین با هم باشیم و متقابلا خودم هم خلا هایی که احساس میکنم در ایشون هست رو بهشون گوشزد میکنم و بهشون اعلام میکنم مراقب خط قرمزهای من باشین چن اعتقادی ب زندگی اجباری ندارم و البته اعتقادیم ب جدایی الکی ندارم

چن معتقدم اکثر زندگیهای ما درونش زیباییهایی هست که ارزش تلاش و جنگیدن رو داره

چرا ما باید بترسیم که شوهرامونو از دست بدیم؟ چرا فکر میکنیم کمیم واسه اینکه هر روز همینطور که ما تلاش میکنیم برای داشتن همسرانمون اونا نباید تلاش کنن؟

ایا این ریشه تو تربیت غلط ما نداره؟

چرا بهترین دخترای ما هنوز هم اندر خم کوچه خانواده شوهر گیر افتادن؟

گاهی سکوت بهترین کلام است
عزیز دلم کی تو سر زنا میزنه فدات شم شما حتی اگر همین سایت رو یه جامعه اماری کوچیک فرض کنی ی نگاه ب ...

آره منم قبول دارم مشکل اصلی جامعه ی زنانه خود زنان هستن

ولی قبول کن که اجتماع و نوع رابطه خیلی روی این رفتار زنان تاثیر گذاره

کاملا موافقم ترس از دست دادن خیلی واهیه چون اونیکه باید مدام مواظبش باشی و ترس رفتنشو داری در واقع اصلا نتونستی عشق و احترامش رو به دست بیاری

این بحث خیلی ریشه ایه و واقعا با کلمات و این شکل نمیشه راحت راجع بهش حرف زد ولی بهترین کار تربیت فر ...

دقیقا 

نباید باور های غلطی که جنسیت ها دارن رو به بچه ها منتقل کرد

البته باید ما زنا هم تلاش کنیم که باور های غلط این چنینی  رو به کمک هم عوض کنیم

آره منم قبول دارم مشکل اصلی جامعه ی زنانه خود زنان هستن ولی قبول کن که اجتماع و نوع رابطه خیلی روی ...

واقعا ترس برادر مرگه ب لطف خدا تقریبا من با تمام ترسام سعی کردم روبرو بشم و ازشون ی جوری بگذرم و جالبه وقتی از ترس عبور میکنی دیگه هیچ چیزی واسه از دست دادن نداری رهای رها و اونوقت اگرم بخوای انگار دیگه از دست نمیدی

امیدوارم ی روزی بیاد زنان سرزمینم و از جمله خودم ب گوهر درونشون پی ببرن اونموقع میفهمن که چرا پیامبر ص فرمودن زن ریحانه س

و مردای سرزمینم هم قدر این گوهرهارو بدونن

ب خدا شعار نیستن اینا واقعیته

خدا فرمود زن و مرد لباسن یعنی ساتر هرچی بدی همدیگن کامل کنندن ولی متاسفانه این روزا جارچی عیوب هم شدن😢 خیلی بده دیگه هیچ زن و مردی نگران ابروی همسرش نیست

خدا بهمون کمک کنه که همسر باشیم واسه هم

ولی اشتباه هیچ وقت هیچ توجیهی نداره اشتباه همیشه اشتباهه

میشه عزیز دلم میشه عوض میشه حتی اگر یک نفر درست تربیت شه انشالله میشه شروع یک نسل درست

من هر روز با خودم مرور میکنم پسرم تازه ۴ سالش نشده 

با خودم میگم چ مادری هستم و چ مادر شوهری خواهم شدمثلا از همین حالا ب خودم گفتم عروس من جهاز نخواهد اورد چن خودش ی نعمته و ب تنهایی پسر منو کفایت میکنه و این پسر منه که باید وسایل مورد نیاز همسرش رو فراهم کنه نمیدونم بیست سال بعد روزگار ب سر من و عقایدم چی میاره ولی بیشتر روزا اینارو با خودم تکرار میکنم