2777
2789
عنوان

باور غلط خانم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 40 پست
دقیقا توجیح نداره من عشقم شاید خیلی تورابطه بی احساس باشه  یا درک نکنه ولی هیچ وقت فک نکردم ک ب ...

دقیقا مردا هیچ توجیهی رو برای خیانت زنا قبول نمیکنن

ولی خودشون هر کاری که میکنن یه لیست بلند بالا از توجیهات دارن که اتفاقا خود ما خانما دادیم دستشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من خانومای که هزار جور به خوشون تو بیرون میرسن درصد کمیشون زن زندگی اند..اگه مردی عاشق شخصیت و نجابت یه خانوم بشه هر جوری که ببینتش به چشمش زیباست...

اما اگه اون مرد هوسباز باشه زیباترین زنم جلوش بذاری بعد یه مدت براش عادی میشه و فیلش یاد هندستون میکنه...

متاسفانه جامعه خراب شده و معیار ها عوض

خیانت ینی پستی و‌کثیفی و‌بدذاتی. هیچ‌توجیهی هم نداره.کسی ک ذات پستی داره میره دنبال این چیزا.‌زن و‌مردم نداره

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
تو صدتا جا گفتم باز میگم ما زنا علیه خودمون حرف میزنیم مردا که این چیزا رو نمیگن . 

متاسفانه ما میگیم مردا از ما یاد میگیرن

به خاطر اینه که زنای ما اعتماد به نفس پایینی دارن

زنان علیه زنان....خودمون همینارو میسازیم واسه خودمون.یه مشت تحصیلکرده ی روشن فکر نما که فقط مقصر زندگی زنو میدونن.مرد لاشیه چون زن کم.میذاره.مرد خیانت میکنه چون زنش خیلی تو اشپزخونس تا شکم بی صاحاب اون....سیر شه.مرد دوس اجتماعی داره چون نمیتونه با زنش درددل کنه اخه زنشه😐😐😐

كاملا درسته👌🏻 مردي كه زنشو دوست داشته باشه با خفن ترين دافاهم نميره حتي اگه زنه خودش كلفت باشه و ...

آره واقعا بحث رسیدگی جداس

من خودم شوهرمم که نباشه هیچ وقت دوس ندارم بدنم بو بده

سلام عزیزم

خیانت ی مساله پیچیده س ک ب خیلی چیزا مربوطه مثل عدم پایبندی افراد ب عقاید درست دینی، عرفی و انسانی 

ویا عدم صداقت افراد تو زندگی مشترک، انتخاب اشتباه ، تربیت خانوادگی اشتباه و خیلی چیزا

ولی ب شخصه معتقدم بانوان نقش مهمی در پیشگیری این موضوع دارن

چن بیشترین نقش تربیتی رو خانمها ایفا میکنن تو خانواده ها اگر مادرا دقت بیشتری تو بحث تربیتی داشته باشن هم دخترامون قوی بار میان و هیچ وقت پا تو حریم زندگی یک زن دیگه نمیزارن و هم پسرامون پایبند ب زندگی و اصول درست بار میان و متعهد میشن ب زندگیشون

از طرفیم من معتقدم ممکنه یک ازدواج اشتباه صورت گرفته باشه یعنی همسری نتونه نیازهای روحی و جسمی همسرش رو برطرف کنه یا این موضوع قابل حله که تلاش میکنن برای رفعش یا غیر قابل حله که خیلییی کم پیش میاد میتونن از فرجه جدایی و تشکیل زندگی دیگه استفاده کنن

ببخشید خیلی نوشتم شرمنده😊

گاهی سکوت بهترین کلام است
زنان علیه زنان....خودمون همینارو میسازیم واسه خودمون.یه مشت تحصیلکرده ی روشن فکر نما که فقط مقصر زند ...

واقعا بزرگترین ظلم ها رو خودمون به خودمون میکنیم

مثلا خالم با اینکه تحصیلکرده اس ولی اینقدر ضد زنه که حد نداره اصلا هم هیچ رقمه متوجه نمیشه چقدر اعتقاداتش پوسیده اس

ببخشیدا ولی من مخالفم با نظرتون .نمیگم همیشه مث عروس ارایش کنید ولی خب چ اشکالی داره ادم به خودش برسه که بوی عرق و قورمه سبزی و ....نده 

من که یه خانومم ظاهر همسرم خیلی برام مهمه مسلما برای مردا هم مهمه ظاهر همسرشوت

و خدایی که به شدت کافیست....

به نظر منم دلیل خیانت مردا همیشه زنها نیستن ودیدم مردانی که با داشتن زن زیبا ومرتب خیانت کردن به نظرم بیشتر عادت میتونه باشه البته نمیگم زنان کاملا بی تقصیرن البته بخش مهم دگ اخلاق خانمها هست که بسیار مهمتر از ظاهر عمل میکنه 

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖

آره درسته معمولا خانوما شوهراشونو در هرحالی باشن قبول دارن و به بهانه اینکه بوی بنزین یاروغن ماشین میدن یااینکه خیلی خسته از سرکار برمیگردن به مردای دیگه فکر نمیکنن ، مردها هم باید بدونن هرچیزی وقتی و مکانی داره خانومی که باید به بچه ها برسه و کارای خونه و خرید و... انجام بده قطعا نمیتونه مث یه داف یه سره حاضروآماده ی عشوه واسه شوهرش باشه.