2821
2789
نه والا اکس من دوماهه جدا شدیم اصلا خبری ازم نگرفتفقط با شماره دوستش زنگ زد که من جواب ندادم و یه با ...

حق داري

افرين بهت😅منم خيلي اذيت ميشدم خيلييييي

خوب رفتي جلو ك

ترشحات ذهنی یک برونگرا .. زندگی چایی تلخه،منم عاشق چایی ، کیک شکلاتیشو تو میاری؟🍪☕️☁️

دوست پسرهنه این مدلی نیست که بیاد هعی پیام بده

برا منم پيامي نيود

با ادعا و توهينم رفت خيلي مغرور

به گه خوردن انداختمش اما هيچوقتم نپذيرفتمش اما ايگوشو شكوندم

ترشحات ذهنی یک برونگرا .. زندگی چایی تلخه،منم عاشق چایی ، کیک شکلاتیشو تو میاری؟🍪☕️☁️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسته از نوع ارتباط گفتم ك هيچ جوره حرف نميزدم باهاش سينم نميكردم من حتي بلاكشم نكردم وگرنه از اينستا ...

من الان براش انرژی میذارم میذارم بعد که دیگه ناامیدم کرد کلا می برم

خوبه؟

امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻

برا منم پيامي نيود با ادعا و توهينم رفت خيلي مغرور به گه خوردن انداختمش اما هيچوقتم نپذيرفتمش اما اي ...

فکر میکنم فقط باید مثه اکس شما اینم به غلط کردن بیوفته تا من اروم بگیرم وگرنه هیچ جوره راه درمانی ندارم😂

اره ما رابطمون خوب بود یهو غیب شدچون برگشته بود به اکسشالانم با اون خانومه اما امار منو میگیرهقضیه م ...

عزیزم ولش کن

علاوه براین که خائنه

بیشعور هم هست🙄دلم خواست خفه اش کنم نمیدونم چرا

فکر میکنم فقط باید مثه اکس شما اینم به غلط کردن بیوفته تا من اروم بگیرم وگرنه هیچ جوره راه درمانی ند ...

کسی که رفته با اکسش که به غلط کردن نمیوفته

برو دنبال زندگیت با ادم جدیدی آشنا بشو و یه ازدواج خوب بکن اون موقع به غلط کردن میوفته

وگرنه تو کجا و اون خائن کجا

وای دقیقا همینقد بیمارنمن یه روانیشو داشتم روزگارمو عملا سیاه کردبعدش عادی زندگی میکردم بقیه فکر میک ...

برای منم ی خودشیفته بود روزگارم سیاه شد..

هیچکس نفهمید جز مامانم من چند بار تپ خپدم فرو ریختم

اوایل که هنوز بلد نبودم چیگاز کنم بعد۲-۳بار برگشتش و قول و امید های الکی منو میبرد تو اوج منم وا میدادم و احساسم بروز میدادم تا میدید خام شدم از همون اوج پرتم میکرد پایین

تا فهمیدم یک روانی خودشیفتس

و رهایی از خودشیفته یعنی از زمین بازیش خودتو حذف کنی

فکر میکنم فقط باید مثه اکس شما اینم به غلط کردن بیوفته تا من اروم بگیرم وگرنه هیچ جوره راه درمانی ند ...

میوفتهه چجورم میوفته قول میدم

فقط اصلا وا نده اصلا

برای منم ی خودشیفته بود روزگارم سیاه شد.. هیچکس نفهمید جز مامانم من چند بار تپ خپدم فرو ریختماوایل ک ...

اره خیلی دردناکه

منم واقعا همین حسو داشتم

اینقد حماقت کردم داستانمو بدونی دلت میخواد منو خفه کنی بیشتر😂

نه دور از جون

حماقتو اونی کرده که یه دخترو به بازی گرفته حتی اگه اون دختر ساده ترین دختر دنیا باشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز