2821
2789
برای منم ی خودشیفته بود روزگارم سیاه شد.. هیچکس نفهمید جز مامانم من چند بار تپ خپدم فرو ریختماوایل ک ...

دقیقا اونم خودشیفته بود

خیلیخودشو بزرگ میدید سر همین خیلی راحت اذیتم کرد و با تموم قول و قراراش خیانت کرد باورت نمیشه چه شباییو صبح کردم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من الان براش انرژی میذارم میذارم بعد که دیگه ناامیدم کرد کلا می برمخوبه؟

چون احساست خیلی درگیره

اگر انرژی نزاری هی برمبگردی میگی کاش بیشتر تلاش کزده بودم

اما اشکال نداره انرژی بزار منتها دز نظر بگیر شاید خیلی بدتر جواب خوبی کزدنتو بهت بده و بهت بد کنه اماده باش برای این

اخربن فرصتم بده منتها اگر گند زد دیگ برای ابد تموم

بدون هیچ اثر و ابادی و کوچک ترین دسترسی

ترشحات ذهنی یک برونگرا .. زندگی چایی تلخه،منم عاشق چایی ، کیک شکلاتیشو تو میاری؟🍪☕️☁️

دقیقا اونم خودشیفته بودخیلیخودشو بزرگ میدید سر همین خیلی راحت اذیتم کرد و با تموم قول و قراراش خیانت ...

اره سخته من مشکلم مثل شما نبوده

اما منم واقعا داغون شدم

امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻

چون احساست خیلی درگیره اگر انرژی نزاری هی برمبگردی میگی کاش بیشتر تلاش کزده بودماما اشکال نداره انرژ ...

کاش بلاکم کنه😂چون من ادم نمی شم

اره احساسم خیلی درگیره

هنوز هم خوب نشدم

تا ببینیم خدا چی میخواد

خدا خوب میخواد

اگه تو هم خوب بخوای برای خودت

ببین اکسش همیشه هست

از بین که نمیره

تو نمیتونی با پسری ازدواج کنی که همیشه بترسی از سایه یه دختر تو زندگیش

دقیقا اونم خودشیفته بودخیلیخودشو بزرگ میدید سر همین خیلی راحت اذیتم کرد و با تموم قول و قراراش خیانت ...

میفهمم

با اینکه سخته با کیسهای جدید اشنا شو حتی اگر سمی باشن که هستن باعث میشه سم قبل میشوره میبره😅

ترشحات ذهنی یک برونگرا .. زندگی چایی تلخه،منم عاشق چایی ، کیک شکلاتیشو تو میاری؟🍪☕️☁️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز