2821
2789
😂شوخی نکن دیگهاین که کات نمیشه یه ماه بعد برگشته اسمش میشه یه قطع ارتباط😁

بخداا از نظر خودم اخلاق بدیه این همه ریلکس بودن😂😂😂

وقتی برید موی تورا خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت🪭

قوی هستیآدمایی که نمیذارن مووآن کنیم چه حسی میدن؟

اگه میدونستی چقدر گریه کردم بابت این کاراش نمی گفتی قوی ام😅

ببین هر رابطه مولفه های متعددی داره که از مهم ترین هاشون مسئولیت پذیریه. چنین ادمایی نمیخوام مسئولیت اون رابطه رو بپذیرن ولی میخوان دسترسی داشته باشن بهت. هر موقع دلشون بخواد پیام بدن زنگ بزنن عین قدیما حرف بزنن یا دوراشونو بزنن یا حتی هر موقع دلشون بخواد برگردن و توی نوعی همه این مدت منتطرشون باشی و تو کف شون باشی و وقتی برگشتن با آغوش باز بپذیری شون. انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده. تو دوراهی ای قرارت میدن که بین عشق و احترام به خود مجبور باشی یکی رو انتخاب کنی. من اگه قوی بودم همون روز اول بلاکش میکردم ولی متاسفانه دوستش داشتم و یکسال این روند ادامه داشت اما در نهایت احترام به خودم رو انتخاب کردم. تو اون یکسال هر روز چک میکردم ببینم پیام داده یا نه. هر موقع پیام میداد امیدوار میشدم هر موقع حسادت میکرد خوشحال میشدم ولی آخرش خودم بلاکش کردم چون ته ش هیچی نبود. فقط یه پسر بلاتکلیف با مشکلات شخصیتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میدونستی چقدر گریه کردم بابت این کاراش نمی گفتی قوی ام😅ببین هر رابطه مولفه های متعددی داره که ا ...

گریه تو ام نشونه قوی بودنته اتفاقا

چون آدمی که متوجه می شه ناراحته گریه می کنه

اره عزیزم

نه نگو که قوی نیستی

اگه قوی نبودی همه عمر بازیچه می موندی ولی تو باوجود وابستگی باز هم به خودت احترام گذاشتی پس خیلی هم قوی و عاقلی

الان از تصمیمت راضی هستی؟

امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻

جدی؟چیشد که برگشت؟کی کات کرد؟

با رفتنم باعث شدم برگرده چون متوجه ارزشم شدم گفتم اخه اون ج عنيه ك فك كرده ميتونه ب من بزنه؟ با همين فكر رفتم جلو ناخوداگاه ارزش و اعتبارم با اين فكرم رفت بالا تو ذهن خودم و خيلي قوي شدم

اون كات كرد اما من خودمو محو كردم

اوايل خوش خوشانش بود

بعد چند ماه ديد اخ اخ چ علطي كردم دختره منو به ي ورش گرفت هر روز جذاب تر ميشه و موفق تر

ببين رمزش فقط يك چيز بود:بدون عصبانيت با خنده و ريلكسي وقتي ايگنورش كردم نه الكي واقعا ايگنور كردم نه چكش كردم نو تو ديدش بودم نه اتفاقي جلوش بودم نه تو برنامه اي بهم دسترسي داشت نه شماره نه هيچي يهو ديد وااااااي پس چقدر من از دختره پايين تر بودم ك وقتي كات كردم به هيچ جاش حساب نكرد پس واقعا پسر ايده الش نبودم چون حتي سعي نكرد منو چك كنه حتي😁با اين كارم فهميد هزاران پله ازش بالاترم در اين حد ك گريه ميكرد ميگفت من چقدر ازش پايين ترم ك منو ادم حساب نميكنه🥰

راجب سوالت همه رفته ها ي روز برميگردن يهت قول ميدم اما نوع برگشت مهمه

اگر چسب باشي يا بفهمه دوسش داري يا بفهمه حس داري چكش ميكني متاسفم برنميگرده اما اگ جلو خودتو بگيري شاد خوشحال باشي به شكل واقعي نه اينكه اداي خوشحالا رو مصنوعي دراري ك حرصش دراذ چون پسرا ميفهمن داري فيلم بازي ميكني بلكه واقعا رها كني اون برميگرده با ذلت

ترشحات ذهنی یک برونگرا .. زندگی چایی تلخه،منم عاشق چایی ، کیک شکلاتیشو تو میاری؟🍪☕️☁️

با رفتنم باعث شدم برگرده چون متوجه ارزشم شدم گفتم اخه اون ج عنيه ك فك كرده ميتونه ب من بزنه؟ با همين ...

نمیدونم الان چکار کنم یه خرده شرایطمون پیچیده اس

با رفتنم باعث شدم برگرده چون متوجه ارزشم شدم گفتم اخه اون ج عنيه ك فك كرده ميتونه ب من بزنه؟ با همين ...

خیلی جالبه واقعا همینطوره ولی یه سوال

وقتی همه راه ها بسته باشه چطور قراره متوجه موفقیت شما بشه؟

اون که هیچ دسترسی نداره بهتون

دوست پسره يا شوهر؟

اينم بگم ٩٩٪؜ پسرا فقط ميخوان بهت دسترسي استفاده داشته باشن نه هيچ چيز بيشتر يعني هي برن هي چند ماه يكبار بيان ي تلفني بزنن ي حالي بپرسن چون روحي ارضا ميشن ك تو توي كنترلشون هستي و زندگيتو نساختي و در كف اينا موندي بعد ك شارژ روحي شن دوباره ميرن با كساي ديگ يعد باز ي سال ديگ چند ماه بعد مياد

اينا تا اخر عمرشون همين ميمونن

ترشحات ذهنی یک برونگرا .. زندگی چایی تلخه،منم عاشق چایی ، کیک شکلاتیشو تو میاری؟🍪☕️☁️

بنظر من همه جدایی ها فرصت برگشت دارن(اگه اقا بیاد عذرخواهی و ابراز پشیمونی کنه) بجز خیانت اگه خیانت کرده بیخیالش شو

من تجربشو دارم میدونم این خیانتکارا ادم بشو نیستن

دوست پسره يا شوهر؟ اينم بگم ٩٩٪؜ پسرا فقط ميخوان بهت دسترسي استفاده داشته باشن نه هيچ چيز بيشتر يعن ...

نه والا اکس من دوماهه جدا شدیم اصلا خبری ازم نگرفت

فقط با شماره دوستش زنگ زد که من جواب ندادم و یه بارم یه اهنگ فرستاد که خودمو زدم به نفهمیدن

درحالی که بعد دوماه هنوززز برام عادی نشده و پررر میزنه دلم واسش😭😂

دوست پسره يا شوهر؟ اينم بگم ٩٩٪؜ پسرا فقط ميخوان بهت دسترسي استفاده داشته باشن نه هيچ چيز بيشتر يعن ...

دوست پسره

نه این مدلی نیست که بیاد هعی پیام بده

خیلی جالبه واقعا همینطوره ولی یه سوالوقتی همه راه ها بسته باشه چطور قراره متوجه موفقیت شما بشه؟اون ک ...

بسته از نوع ارتباط گفتم ك هيچ جوره حرف نميزدم باهاش سينم نميكردم من حتي بلاكشم نكردم وگرنه از اينستا و اينا پسرا چك ميكنن ادرس پيجم داشت پروفايلم ميديد و داغون ميشد چون هيچكس اكسپت نميكردم ، ريكوئستا رو هم چك نميكردم

البته بگم فك نكن اينا وقتي برميگردن معجزه ميشه ها

همون اشغالاي قبلن فقط برميگردن تا باز يكم باهات حرف بزنن سر از كارات درارن و ارضاي روحي شن ك تو كنترلشوني و باز برن

بنظر من همه جدایی ها فرصت برگشت دارن(اگه اقا بیاد عذرخواهی و ابراز پشیمونی کنه) بجز خیانت اگه خیانت ...

نه خیانت نکرده عزیزم

متاسفم گلم

بسته از نوع ارتباط گفتم ك هيچ جوره حرف نميزدم باهاش سينم نميكردم من حتي بلاكشم نكردم وگرنه از اينستا ...

وای دقیقا همینقد بیمارن

من یه روانیشو داشتم روزگارمو عملا سیاه کرد

بعدش عادی زندگی میکردم بقیه فکر میکنن همه چیز سرجاشه ولی ازدرون دارم جیغ میکشم واقعا

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز