2789
چقد تا ازدواجتون طول کشید؟من هرچی میخوام میشه ولی ازدواج نمیشهسن ازدواجمو بنویسم؟

نمیدونم والا اصلا خاطرم نیست کی نوشتم شاید دو سال شایدم بیشتر

همین که منتظر باشی هی بگی چرا نمیشه کار رو خراب میکنه

من مینویسم و بیخیالش میشم

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

ببین من اوایل بزرگ بزرگ مینوشتم . مثلا میگفتم دوست دارم ماشین داشته باسم خونه داشته باشم توی شغلم حر ...

من هرچی مینویسم چندروز بعدش اتفاق میوفته

ولی ازدواجم جورنمیشه میتونم سن ازدواجم رو بنویسم؟

فسونست و فسانهست...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من✋🏻یه کاغذ نوشته بودم حتی راجع به ویژگی های همسر آینده ام بعد از ازدواج با همسرم میخوندیم بیش از ۸ ...

چون تک الکترون مخلوقاتی😍😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نمیدونم والا اصلا خاطرم نیست کی نوشتم شاید دو سال شایدم بیشترهمین که منتظر باشی هی بگی چرا نمیشه کار ...

منم از۴۰۲ شروع کردم همچی میشه بجز ازدواج

منم رها میکنم ولی خب گاهی میگم پس کی قراره بشه

فسونست و فسانهست...

زیاد نوشتم اثری نداشت

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

من هرچی مینویسم چندروز بعدش اتفاق میوفته ولی ازدواجم جورنمیشه میتونم سن ازدواجم رو بنویسم؟

منم خیلی گذشته بود و موقعیت ازدواج نصیبم نشه بود. دارم میگم اعتقاد به حذبم ضعیف بود و اینکار صرفا برای تخلیه ذهنم بود

من فقط یادمه بجای طلب شوهر دیگه راحب خودم خواسته مینوشتم

ی سری خصوصیت توی خودم به عنوان خواسته نوشتم که باعث حذب پسر بشه

مثلا میگم

گفتم دوست دارم زیبایی صورتم زبان زد همه اطرافیان باشه

وزنم اینقدر باشه و تناسب اندامم حفظ شه

اینقدر زبان شیرینی پیدا کنم که همه دوست داشته باشن باهام حرف بزنن

اینارو به عنوان خواسته نوشتم. حقیقتا همشون هم برای این بود که ایتقدر عالی شم که راحت دل پسر مردم رو ببرم ولی چون از ازدواج ناامید بودم و میترسیدم بهش نرسم بیان نمیکردم توی دفترم.

و اتفاقا قبل ازدواج برای خیلی هاشونم تلاش کردم

فن بیان یاد گرفتم ، روی زیبایی ظاهرم کار کردم و ..ازدواج خودش بعد این خواسته ها اومد

بنظز موقع نوشتن ارزو ضرب العجل درست نکن که حس ناامیدیت به خودت و زندگیت بیشتر شه . یه ارزوی باز بنویس که کنا. تلاش تو معنی بده نه صرفا معجزه

ارزو های بزرگ ، 

منم از۴۰۲ شروع کردم همچی میشه بجز ازدواج منم رها میکنم ولی خب گاهی میگم پس کی قراره بشه

خب همین یعنی رها نکردی😅

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

منم خیلی گذشته بود و موقعیت ازدواج نصیبم نشه بود. دارم میگم اعتقاد به حذبم ضعیف بود و اینکار صرفا بر ...

من واقعا خستم

اینجا تاپیکای ازخودم کوچیکترارو که میبینم ازدواج کردن بچه دارن دلم میگیره ونا امید میشم

مامانم دیروز گفت کسی تورو دیگه نمیگیره ۲۴سالمه

فسونست و فسانهست...

من واقعا خستم اینجا تاپیکای ازخودم کوچیکترارو که میبینم ازدواج کردن بچه دارن دلم میگیره ونا امید میش ...

منم همین بودم

تو فامیلی که همه از ۱۵ سالگی برای دختر خواستگار میومد من هیچی خواستگار نداشتم

دو تا مورد پیدا شوه بود که واقعا اگه اوکی میدادم مسخره عام میشدم . درس نخونده و فرهنگ نداشته

ی جوری بود که ی خاستگار از بین همکارام برام پیدا شد مامان من هول کرده بود هی مسخواست من برم برای مرده خود نمایی کنم

تاپیک معجزه ازدواجم هست برو بخونش

ولی ناامید نشو

من حس و حالتو خیلی میفهمم ولی من تایم تو تصمیم گرفتم رها کنم و رو خودم تمرکز کنم تا کیسه برسه

ارزو های بزرگ ، 

منم همین بودمتو فامیلی که همه از ۱۵ سالگی برای دختر خواستگار میومد من هیچی خواستگار نداشتم دو تا مور ...

اره سمت مام ۱۵/۱۶ ساله ازدواج میکنن خیلی برام سخته واقعا

باشه عزیزم حتما میخونمش

فسونست و فسانهست...

همسرم میگه من مینویسم به اون جیزی که میخوام میرسم .همسرم خیلی کمال طلبه و همهی آرزوهاش رو مینویسه و برنامه میریزه تا بهشون برسه .

هر چند خیلی سخته ولی نتیجه داده

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم