2777
2789
عنوان

مامانم بام قهره😒

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب از بابام پیش مامانم بدنگم پیش کی بدبگم اخه😢حالا یکاریش میکنم تاشب 

خب گلم چرا باید از پدرت بد بگی، زحمتتو کشیده، بخدا پدر مادر اگ بدترین هم باشن، باز پدرمادرن و باید احترامشونو نگه داری، برو حموم شوخی کن باهاش الان موقعیت خوبیه، انگلکش کن بخندونش

خب گلم چرا باید از پدرت بد بگی، زحمتتو کشیده، بخدا پدر مادر اگ بدترین هم باشن، باز پدرمادرن و باید ا ...

خب یکم اذیت میکنه بابام منم بغض میکنم ....وای مگه میزاره برم داخل میگه هرکارداری بعدحموم بیا😒

اخ نگو😢

گلم ی روزی رو تصور کن که محتاج شنیدن صداش باشی هم پدر هم مادر، و خدایی نکرده اونا دیگ نباشن، چه برسه به نصیحاتاشونو حرفاشون و غر زدنها و دعواهاشون، ان شاءالله ک سالیان دراز سایه شون بالا سرت باشه

خب یکم اذیت میکنه بابام منم بغض میکنم ....وای مگه میزاره برم داخل میگه هرکارداری بعدحموم بیا😒

اشکال نداره، باباها با زمختی آدمو تربیت میکنن مادرا با لطافت، ذاتشونه، بابای منم خیلی وقتا شده ک بشدت ناراحتم کنه، ولی آخر میبینم پدرمه صلاحمو میگه،

گلم ی روزی رو تصور کن که محتاج شنیدن صداش باشی هم پدر هم مادر، و خدایی نکرده اونا دیگ نباشن، چه برسه ...

درست میگی عزیزم خیلی سخت میشه اونطوری به هرحال دل مامانمو نباید میشکوندم 

درست میگی عزیزم خیلی سخت میشه اونطوری به هرحال دل مامانمو نباید میشکوندم 

آفرین گلم ک اینجوری عذاب وحدان گرفتی، نشونه ی خوبیه، دل مامانا زود نرم میشه، برو نرمش کن و بخودتم فول بده از بابا بد نگی،😙😙😙😙😙