2777
2789
عنوان

مامانم بام قهره😒

324 بازدید | 23 پست

تابه مامانم میگم بالا چشمه شوهرت (بابام)ابروهه بام قهرمیکنه😢 

البته پیش بابام ازمن طرف داری میکنه پیش من ازبابام😍

قهرش اذیتم میکنه چون خیلی بدحرفیدم چطور اشت بشم 😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم حلقشو فروخت واسه بابام بهش چی گفتم باهام قهر شد انقدر پریدم بالا پایین تا اشتی کرد😍😄

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄
مامانم حلقشو فروخت واسه بابام بهش چی گفتم باهام قهر شد انقدر پریدم بالا پایین تا اشتی کرد😍😄

راستی یادم نبود بگم حلقه رو شوهرم خریده بود 

یعنی مال مامانم بود رفته بود فروخته بود شوهرم فهمید رفت خرید دوباره باز مامانم فروخت😂😍

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄
خب بعد دیگ نصیحتاش شرومیشه 😭

برو همش باهاش حرف بزن یا 

الکی بگو مامان مامان مثلا کوکب خانم پیام داده کنجکاو میشه باهات حرف میزنه مامان من که اینطوریه گولش میزنم 😁ساده س 😍😍😍😍

بعد میخندونمش انگولکش میکنم بوس 

و تمامممم😩

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

برو هر جور ک بلدی از دلش دربیار، خب توم نباید از پدرت بد بگی یا غیبت کنی یا حرفی بزنی از پدر ک مادر ناراحت بشه ، پدرته دیگ نگو، برو دساشو ماچ کن، بغلش کن با شوخی شوخی دلشو بدست بیار، اگ قبول نکرد بگو غلط کردم،

خخحخخ فکرخوبیه برم سرصحبتوبازکنم فعلا حمومه😂😍

😂الان برو بگو خواستی بگو بیام پشتتو بکشم 😑

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
برو هر جور ک بلدی از دلش دربیار، خب توم نباید از پدرت بد بگی یا غیبت کنی یا حرفی بزنی از پدر ک مادر ...

خب از بابام پیش مامانم بدنگم پیش کی بدبگم اخه😢حالا یکاریش میکنم تاشب