فریفرفری۹۵ مدیر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 599 عنوان از چی بدتون میاد | مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 61 پست مناز برادرشوهرکلپورهفلفل دلمه ای تو غذازنایی ک جیغ میزننرنگ بادمجونی تیره برا موخونجوش سرسیاه فقط یکبار زندگی میکنی شاد باش بخند برقص ک میگذرد.خدایا مرسی 1397/03/05 | 14:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فریفرفری۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 599 از مارمولک دورویی ریا ریا ریا غیبتای مادر شوهر و خواهر شوهرم بدقولی اشکام ک همیشه امونم نمیده من اشک ندارم اصلاپدرم مرده بود نمیومدن لعنتیاوای خیلی بده اشک نداشته باشیبخدا دلمم کباب بودا نمیومد اتش گرفته این اشک خاله هامم همیطورینهمینم باعث شده بگن چقد فری بیخیاله فقط یکبار زندگی میکنی شاد باش بخند برقص ک میگذرد.خدایا مرسی
mumu555 عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 3196 من اشک ندارم اصلا پدرم مرده بود نمیومدن لعنتیا وای خیلی بده اشک نداشته باشی بخدا دلمم کباب بودا ن ... البته منم وقتی میخوام نمیادولی وقتی نمیخوام غرق میشم بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،