2821
2789
عنوان

یعنی اینم بخشی از بزرگ شدنه❓

188 بازدید | 28 پست

به طرز عجیبی مضطربم ، دائما نگرانم ، همش سردرگمم ، مدام تلاش میکنم به افکارم و کارآمد نظم بدم

احساس میکنم سنم رفته بالا و الان میدونستم جایگاه خیلی خوبی داشته باشم اما هرررررکاری میکنم انگار دارم درجا میزنم

هرچند دور و بریام میگن خیلی جلوترم

ولی اینطور نیست

من واقعا اون آدمی نیستم که دلم میخواد باشم خیلیم دارم تلاش میکنم اما همش حس میکنم کافی نیست

سقف آرزوهام خیلی بلنده

میخوام بکوب تلاش کنم تا بتونم بورسیه بشم و برم تو کشور آرزو هام زندگی که همیشه دلم میخواستو بسازم

خودم با تلاش و زحمت خودم بدون تکیه به هیچکس!!

خیلی مهارتا هست که دلم میخواد یاد بگیرم ولی خیلی از خودم ناراحتم...چون با این سنم حس میکنم باید کلییییی مهارت میداشتم...خیلی حس بدی دارم...یعنی بزرگ سالی اینطوریه ؟ حال دلم قرار نیست خوب بشه؟ همش قراره تو فکر آینده باشم و مضطرب باشم؟

نه بزرگسالی تو خاورمیانه اینجوریه

آقا هستم /به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورکن همه اونجوری که تو فکرمیکنی کامل نیستن همین که به فکر آیدنتی میگه که چقدر با اراده و قوی هستی برای اهداف تلاش کن اما آنقدر به خودت فشار نیار که مضطرب بشی که مسیر آرزو هات رو ببندی

پس یعنی تو هم اینطوری؟🥲

من هی با خودم کلنجار میرم هعی فکر میکنم بعد میگم اخه این فکره ایا درسته یا غلط بعد با خودم میگم گور بابای معیار برو هرچیزی میخای بکن اخرش میمریم دیگه

باورکن همه اونجوری که تو فکرمیکنی کامل نیستن همین که به فکر آیدنتی میگه که چقدر با اراده و قوی هستی ...

احساس میکنم خیلی دیره خیلی...باورت میشه از الان کارم به قرص اعصاب کشیده؟ شبا فقط کابوس میبینم

دعا کن بتونم از پسش بربیام🥲💝

من هی با خودم کلنجار میرم هعی فکر میکنم بعد میگم اخه این فکره ایا درسته یا غلط بعد با خودم میگم گور ...

میفهممت...منم اینجوریم با این تفاوت که انقدر به راه درست و غلط فکر میکنم که ته تهش میشینم به دل سیر گریه میکنم نمیتونم بی گدار به آب بزنم😂

واسه همبن از بزرگ شدن بدم میاد دلمنمیخواد هیچوقت بزرگ بشم🥲

متاسفانه نمیتونی جلوی بزرگ شدنو بگیری:))

من خیلی هیجان داشتم که بزرگ بشم

الانم که دارم بزرگ میشم از زمین و زمان بدم میاد

میفهممت...منم اینجوریم با این تفاوت که انقدر به راه درست و غلط فکر میکنم که ته تهش میشینم به دل سیر ...

گور بابای معیار ، ول کن اگه اذیت شدی از یه راهنما کمک بگیر

چه خاکی بریزم تو سرم...چرا جبر جغرافیایی انقدر بی رحمه

اینم شانس ماهه

امیدوارم زندگی بعدی جایی بدنیا بیاییم که اصلا یادمون نیاد آسیا و خاورمیانه کوفتی چیه

آقا هستم /به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز