2821
2789
عنوان

یعنی اینم بخشی از بزرگ شدنه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 28 پست
اینم شانس ماهه امیدوارم زندگی بعدی جایی بدنیا بیاییم که اصلا یادمون نیاد آسیا و خاورمیانه کوفتی چیه

حالا اگه شانس ماس زندگی بعدی هم دقیقا همینجا به دنیا میاییم ولی این دفعه داعش و طالبان کشور رو اداره میکنن 🤣🤣

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حالا اگه شانس ماس زندگی بعدی هم دقیقا همینجا به دنیا میاییم ولی این دفعه داعش و طالبان کشور رو اداره ...

ای فعلا امیدوار باشیم باهم شعر پرنده قشنگم کی میایی رو بخونیم 😁

آقا هستم /به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

متاسفانه نمیتونی جلوی بزرگ شدنو بگیری:))من خیلی هیجان داشتم که بزرگ بشم الانم که دارم بزرگ میشم از ز ...

منم بچه که بودم ارزوم بود بزرگ بشن نوجوون بشم

ولی الان حالم از جفتشون بهم میخوره دلم میخواد زندگیم تموم بشه تا همینجا کافیمه بخدا:(

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

ای فعلا امیدوار باشیم باهم شعر پرنده قشنگم کی میایی رو بخونیم 😁

هنوز برای ناامیدی زوده😁

بخاطر مادرتون تسلیت میگم امیدوارم نور به قبرش بباره و روحشونون در آرامش باشه

هنوز برای ناامیدی زوده😁بخاطر مادرتون تسلیت میگم امیدوارم نور به قبرش بباره و روحشونون در آرامش باشه

درسته باید امیدوار باشیم ، معجزه ها رخ میدن

مرسی خانم که به مادرم حرمت میزارین

خدا به خانوادتون سلامتی بده 🌹

آقا هستم /به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

دو سال ازم کوچیکتری🥲هنوز خیلی زوده برا ناامید شدن شاید روزای قشنگ تو راه باشن از کجا میدونی:))

از همین الان دارم ایندهمو میبینم.از همین الان دارم استرس چیزایی رو میکشم که یه فرد عادی تو ۲۰،۳۰ سالگی هم نمیکشه🥲هرروز با وضع اقتصاد و گشور ایندهم سیاه تر میشه و از زندگی بیشتر بدم میاد

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

از همین الان دارم ایندهمو میبینم.از همین الان دارم استرس چیزایی رو میکشم که یه فرد عادی تو ۲۰،۳۰ سال ...

خیلی وحشتناکه...ببین تو این سن داریم به چیا فکر میکنیم...

خیلی وحشتناکه...ببین تو این سن داریم به چیا فکر میکنیم...

هعی💔پیرترینای ایران جووناش هستن🥲

2825
2823
2791
2779
2792