2777
2789
عنوان

علیخانی کجایی...دقیقا کجایی!!😄

629 بازدید | 37 پست

تازگیا تو نی نی سایت یه چیزایی میبینی.یه داستانایی میخونی که هنوز تو برنامه علیخانی ندیدی😁هرکی شمارشو داره یه زنگ بزنه بهش دعوتش کنه اینجا😉 کل ماه رمضون سالش تکمیله

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا نمیگم راست میگین یا دروغ .جوگیر نشین فحش بدینا😒...کلا اینجا عجیب غریبه ..

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا
اره خدایی

امضاتو دوست داشتم یهویی😃👍

امسال بشدت بیننده هاش کم شدن. دیگه مسخرشو دراورده

اتفاقا دیشب تو یه سایتی بازدید برنامه های رمضانی و زده بود ماه عسل پر بیننده ترین بود .... من خودم زیاد از برنامه اش اوشم نمیاد ولی دمش گرم بابت طرح محسنین و آزادی زندانیها و ....

داستانهای نی نی سایتی تو دکان هیچ‌عطاری پیدا نمیشه چه برسه به برنامه علیخانی😂😂😂😂😂

اینجور پیش بره در آینده باید با فی لتر ش کن بیایم اینجا😄