تازگیا تو نی نی سایت یه چیزایی میبینی.یه داستانایی میخونی که هنوز تو برنامه علیخانی ندیدی😁هرکی شمارشو داره یه زنگ بزنه بهش دعوتش کنه اینجا😉 کل ماه رمضون سالش تکمیله
مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘 خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕 یاسین و یاسمین رادمهر و مهرسانا
😃😄جوراب زنونه ...ایشالا یه روزی دعوت بشی تو برنامه خانواده باحال😉👍
خخخخ 😁
I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
شما فکر نمیکنی جامعه آماریت؛ مناسب قضاوت کل مردم ایرام نیست؟! من نصف برنامه های ماه عسلم ندیدما! از ...
يعنى چى؟ من هر كس رو اطرافم مى بينم ماه عسل نگاه نمى كنه حتى يه نفر .چه فاميل چه دوستا چه سر كار.اين آمارارو الكى مى گن كه آااااره صدا و سيما خيلى بيننده داره.چه ساده اين شماها
شما فکر نمیکنی جامعه آماریت؛ مناسب قضاوت کل مردم ایرام نیست؟! من نصف برنامه های ماه عسلم ندیدما! از ...
این آماراشون فکر کردین دقیقه؟ منم ینفرو ندیدم که این برنامه رو ببینه. نمی گم هیچکس نگاه نمی کنه چون توی خونمون من می بینم. ولی واقعا تو دانشگاه و فامیلامون و دوست و آشنا فقط من می بینم.
زندگی یک فهم است، فکر زنجیر کنی یا پرواز، درهمان خواهی ماند