2777
2789
عنوان

علیخانی کجایی...دقیقا کجایی!!😄

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 37 پست
خو میدم رو صورتم جوراب زنونه بندازن دیده نشم ولی زندگیم پتانسیل برنامشونو داره خخ

😃😄جوراب زنونه ...ایشالا یه روزی دعوت بشی تو برنامه خانواده باحال😉👍

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا
ریسکش خیلی بالاس..تصور کن همه اقوام و آشناها و کوچه خیابون از کل زندگی خصوصیت خبردار میشن...من باشم ...

منم زندگیم خاصه اما کمتر کسی ازش خبر داره دوستم ندارم جار بزنم.

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه یکی نیست بگه این آمار رو از کجا در میارین. دروغگوها

شما فکر نمیکنی جامعه آماریت؛ مناسب قضاوت کل مردم ایرام نیست؟!

من نصف برنامه های ماه عسلم ندیدما! از علیخانی ام خوشم‌نمیاد. ولی بی منطق حرف زدنم قبول ندارم. 

«رضوانه ام»... جانبازی برای ما شیرین است... لیک تا نستانیم نبازیم
😃😄جوراب زنونه ...ایشالا یه روزی دعوت بشی تو برنامه خانواده باحال😉👍

خخخخ 😁

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
شما فکر نمیکنی جامعه آماریت؛ مناسب قضاوت کل مردم ایرام نیست؟! من نصف برنامه های ماه عسلم ندیدما! از ...

يعنى چى؟ من هر كس رو اطرافم مى بينم ماه عسل نگاه نمى كنه حتى يه نفر .چه فاميل چه دوستا چه سر كار.اين آمارارو الكى مى گن كه آااااره صدا و سيما خيلى بيننده داره.چه ساده اين شماها

يعنى چى؟ من هر كس رو اطرافم مى بينم ماه عسل نگاه نمى كنه حتى يه نفر .چه فاميل چه دوستا چه سر كار.اين ...

بازم جامعه آماریت خیلی نامناسبه برای قضاوت!!! فامیلای شما نمونه کل مردمن؟!

«رضوانه ام»... جانبازی برای ما شیرین است... لیک تا نستانیم نبازیم
شما فکر نمیکنی جامعه آماریت؛ مناسب قضاوت کل مردم ایرام نیست؟! من نصف برنامه های ماه عسلم ندیدما! از ...

این آماراشون فکر کردین دقیقه؟ منم ینفرو ندیدم که این برنامه رو ببینه. نمی گم هیچکس نگاه نمی کنه چون توی خونمون من می بینم. ولی واقعا تو دانشگاه و فامیلامون و دوست و آشنا فقط من می بینم.

زندگی یک فهم است، فکر زنجیر کنی یا پرواز، درهمان خواهی ماند