تازگیا تو نی نی سایت یه چیزایی میبینی.یه داستانایی میخونی که هنوز تو برنامه علیخانی ندیدی😁هرکی شمارشو داره یه زنگ بزنه بهش دعوتش کنه اینجا😉 کل ماه رمضون سالش تکمیله
مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘 خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕 یاسین و یاسمین رادمهر و مهرسانا
I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
ریسکش خیلی بالاس..تصور کن همه اقوام و آشناها و کوچه خیابون از کل زندگی خصوصیت خبردار میشن...من باشم ...
خو میدم رو صورتم جوراب زنونه بندازن دیده نشم ولی زندگیم پتانسیل برنامشونو داره خخ
I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍