2821
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورتون اینه خیانت میکنه؟

نه

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

یعنی چی؟

چند حالت داره اینکه داره پرش میکنن از یکجا ، دوم اینکه حسادت دارن بهتون و مانع ذوق شوق هاتون و سوم میخوان تحت اختیار بگیرن حساب کتاب های حقوق تون

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

عالی گفتی عزیزم. شوهر بی شعورم ازم ی آدم افسرده درست کرد در حالی ک من هیمشه خوشحال و پر انرژی بودم

عزیزم شغلت چیه تو بیمارستان؟

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
چند حالت داره اینکه داره پرش میکنن از یکجا ، دوم اینکه حسادت دارن بهتون و مانع ذوق شوق هاتون و سوم م ...

میدونی عزیزم مشکل بیشتر مادر شوهرم.. چون پدرشوهرم فوت کرده و مادرشوهرم خیلی جوونه شوهرم ی جوری حس مسئولیت داره بهش

میدونی عزیزم مشکل بیشتر مادر شوهرم.. چون پدرشوهرم فوت کرده و مادرشوهرم خیلی جوونه شوهرم ی جوری حس مس ...

اصلا خودت رو در مقابل مادرشوهر قرار نده

اصلا حرفش نزن هروقتم تونستید ببریدش بیرون بزار ببینه خوش نیت و خوش قلبی

الان مسئله اصلی بین خودتون اصلا دیگران وارد نکن

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

اصلا بحث نکن میگذره لابد اونم شرایطشو نداره معمولا ام وقتی شاغله اوقات فراغت کمی داره اونم وقتی میاد خونه از خستگی فقط خوابو ترجیح میده

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

عزیزم من شوهرمو بهتر میشناسم یا شما؟ چرا از یه مشکل یه مشکل دیگه درست میکنید؟ اگه اینطوری باشه که شم ...

اسی اینجا ادم نخود مغز زیاده تومیگی دلت گردش میخاد یارو میگه لابد شوهرت خیانت میکنه انگار حرف حالیشون نیس

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

اسی اینجا ادم نخود مغز زیاده تومیگی دلت گردش میخاد یارو میگه لابد شوهرت خیانت میکنه انگار حرف حالیشو ...

دقیقا اااا بعضیا انگار ذاتا کرم دارن خراب کردن زندگی دیگرانو دوس دارن عزیزم

2825
2823
2791
2779
2792