2821
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 65 پست
میدونی عزیزم مشکل بیشتر مادر شوهرم.. چون پدرشوهرم فوت کرده و مادرشوهرم خیلی جوونه شوهرم ی جوری حس مس ...

حسادت همیشه نابودی یک زندگی خوب بوده پس تعیین تکلیف کنین ملاحظه آرامش های خودتون داشته باشین یا شماجایگاه اول انتخاب کنند یا مادرشون ،اگمادرشون انتخاب کردن شما هم نمونین تو اون زندگی جدابشین و راه تون جداکنین

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

اسی اینجا ادم نخود مغز زیاده تومیگی دلت گردش میخاد یارو میگه لابد شوهرت خیانت میکنه انگار حرف حالیشو ...

از تاپیکهات کاملا مشخصه نخود مغز سایت کیه

وقتی میگه قبلا اینطوری نبود و الان به کل اخلاقش عوض شده و به نیازهای همسرش اهمیت نمیده ادم خب شک میکنه

تازه الان داره میگه به خاطر مادرشوهرشه ، میتونست از اول بگه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی ب جای بیرون رفتن دوس داره بخوابه، 😭

دوست عزیز تنوع بده به زندگیت از همکاران روانشناست کمک بگیر

تکنیک هایی که تنوع میدن زندگی

مثلا یه شام سوپرایزی درست کن با چیدن شمع و گل این جیزا

ی هدیه بی دلیل

ک بلخره موتور اونم روشن شه

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
از تاپیکهات کاملا مشخصه نخود مغز سایت کیهوقتی میگه قبلا اینطوری نبود و الان به کل اخلاقش عوض شده و ب ...

عزیزم شما مشخصه تو زندگی واقعی از اون آدم هایی هستین که همیشه فتنه به پا میکنن و بعدشم میکشن کنار و خودشونو بی تقصیر نشون میدن البته ببخشیدا. تنها کسی ک اینجا موضوع رو پیچوند به سمت خیانت و این چیزا شما بودین وگرنه من مشکلمو واضح توضیح دادم و جایی نگفتم همسرم ب نیاز های من توجه نمیکنه نمیدونم این چیزا چطوری ب ذهن شما میرسه

از تاپیکهات کاملا مشخصه نخود مغز سایت کیهوقتی میگه قبلا اینطوری نبود و الان به کل اخلاقش عوض شده و ب ...

شخم زدن تاپیک بقیه کارته پس زندگی و عقل خودتو ب بقیه نسبت نده

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

2825
2823
2791
2779
2792