2821
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 65 پست
بله بدبختانه

خب دیگه پس نیومدن های شوهرتون بهونه هست حواستون باشه یک کارایی داره میکنه یاهم انجام داده فیلم سناریوها جدید درکارهست براتون

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

والا تو نامزدی اینطوری نبود فقط میخواستیم بریم جایی میگفت به مامانم نگو اونم دلش میخواد ولی معمولا م ...

شاید الانم به خاطر مامانشه

با مادرش با هم زندگی میکنید؟

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب دیگه پس نیومدن های شوهرتون بهونه هست حواستون باشه یک کارایی داره میکنه یاهم انجام داده فیلم سناری ...

منظورتون اینه خیانت میکنه؟

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
آره آخه یه ثانیه از ور دل من نمیره اونور ک بخواد خیانت کنه این مورد من واقعا مطمعنم

شما که به قول خودت صبح میری شب میای

وقتی قبلا اینطوری نبوده ، شاید جای دیگه سرش گرمه

نه باهم نه ولی اگه مامانش بخواد یا مامانم بیا هر َوری باشه فک کنم آکی کنه

وای چه مامان آویزونی داره

خب دلیل نداره هرجا برین ، بهشون بگین

شما که به قول خودت صبح میری شب میایوقتی قبلا اینطوری نبوده ، شاید جای دیگه سرش گرمه

عزیزم ایشون چون مهندس پتروشیمیه محیط کارش کاملا مردونه اس (واحد اونا اونطوری) بعد خیلی وقتا گوشیش دست منه

وقتیم من نباشم میاد خونه میخوابه من مشکلم اینه که بیرون و سفر نمیریم مشکلم این نیست ک توجه نمیکنه یا برام وقت نمیذاره چون کاملا برعکسه

عزیزم ایشون چون مهندس پتروشیمیه محیط کارش کاملا مردونه اس (واحد اونا اونطوری) بعد خیلی وقتا گوشیش دس ...

خب گلم نه سفر میری نه برات وقت مبگذرونه ، حتی میگی به تفریح کوچیک هم قانعی ولی نمیبره ، پس حتما سرش جای دیگه گرمه که اصلا بهت اهنیت نمیده . مخصوصا که قبلا اینطوری نبوده

ربطی هم به این نداره محیط کارش مردونه ست ، خیلی جاهای دیگه میتونه آشنا بشه

اتفاقا اون کاربر زرنگ بود زود فهمید چه خبره

خب گلم نه سفر میری نه برات وقت مبگذرونه ، حتی میگی به تفریح کوچیک هم قانعی ولی نمیبره ، پس حتما سرش ...

عزیزم من شوهرمو بهتر میشناسم یا شما؟ چرا از یه مشکل یه مشکل دیگه درست میکنید؟ اگه اینطوری باشه که شما از کجا میدونی شوهرت بهت خیانت نمیکنه؟

خب گلم نه سفر میری نه برات وقت مبگذرونه ، حتی میگی به تفریح کوچیک هم قانعی ولی نمیبره ، پس حتما سرش ...

شما انگار یا متوجه نمیشین یا نمیخواین متوجه بهشین من نگفتم برام وقت نمیذاره از صب ک کشیکمو تحویل دادم تا همین لحظه شوهرم پیش منه خونه رو جارو کشیده سالاد درست کرده دو تا فیلم دیدیم ی کم ps بازی کردیم چون خیلی دوس داره مشکل من اینه بیرون نمیریم یعنی من خیلی آدم بیرونیم اون نیست

2825
2823
2791
2779
2792