2821
2789

بله

و رفتم

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من مثل ما فکر میکردم محبور شدم برم و دیدم حالم چقدر بهتر شد با دارو و بدون دارو خوب نمیشدم

چجوری یعنی مثلا شاد تر شدی؟یا مثلا اون خشمی که نسبت به اطرافیان ادم داره بهتر میشه؟

🎻 
چجوری یعنی مثلا شاد تر شدی؟یا مثلا اون خشمی که نسبت به اطرافیان ادم داره بهتر میشه؟

خیلی عصبی و نارحت بودم از دست اطرافیانم خیلی عصبی بودم دلخور بودم بدنم به شدت درد میکرد حال هیچکاری نداشتم روانپزشک قبلش بهم ازمایش و جکاب کامل داد ک مصلا از هورمون و...نباشه بعدم دارو داد و کفت هم زمان باید پیش روانشناس هم بری که همینم شد داروهاتم طول میکشه باید بخوری

تازه فهمیدم اصلا خوابم خوب نبوده حالم بهتر شد یکسال و نیم طول کشید ممکنه بازم برگرده که بازم باید بری ولی تنهایی از پس افسردگی بر نمیای بدون کمک از متخصص

چه داروهایی دادمعتاد میشی به دارو هاحالت بهتر شد یا میگی کاش نمیرفتی

من چند ساله پیش مشاور میرم

فقط آسنترا میخورم

یکسال بود کامل خوب بودم دکتر گفت نخور ولی چند ماهه کمی بهم ریختم دوباره شروع کردم حدود یک ماه و نیم خیلی دوزش پایینه هرروز یک چهارم میخورم

باید غیر دارو خودت هم تلاش کنی چیزهای که بهت روحیه میده را انجام بدی

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

دو ساله درگیر اختلال اضطراب و افسردگی ام و هر مشاوری رفتم جواب نداد ، شدیدا علائم بدنی داشتم! مشکلات معده و پنیک و تپش قلب و سیستم ایمنی و...! الانم چند وقتی میشه که رفتم پیش روانپزشک و دارم دارو مصرف میکنم ، کاملا به زندگی برگشتم و حالم خوبه

بازم تصمیم با خودته

شرمنده ی خودمم ؛ ببخشید))))

2825
2823
2791
2779
2792