2777
2789
عنوان

مهمون داشتیم.به نظرتون آبروم رفت؟

768 بازدید | 27 پست

دیشب مهمون داشتیم. همه چی خوب بودفقط یادم رفت اینه دستشویی رو پاک کنم . پر لک قطره اب بود. البته آب هم قطع شده بود. صبح فهمیدم آینه کثیف بوده ناراحت شدم.شوهرم گفت مهم نیست بابا. ولی خودم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره آبروت رفته دیگ تکرار نشه خجالتم خوب چیزی آخه کی آینه دسشوییش لکه داره ک واس تو داره هاااااااان.!!؟؟

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

یعنی میگن وای تو دستشویی شون قطره اب بود واقعا که😒

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....

من برم خجالت بکشم بیام😶

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏