2777
2789
عنوان

مهمون داشتیم.به نظرتون آبروم رفت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 27 پست

ووی خیر ببینید. انقد ناراحت شدم ..بیشتر به خاطر اینکه شوهره چ فکری میکنه با این آینه پر لک . میگه چه زن شلخته اس. گفام به خانمومش بعد بگم آب قطع بود نشد تمیزکاری کنم ولی شوهرم میگه خودتو رسوا نکن الکی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یجایی رفتیم مهمونی بار اولمون بود

بستنی لیوانی با لیوانش افتاده بود رو راه پله و بستنی خشک شده بود رو پله .مشخص بود از صبح ریخته

جوری که جلوی راه و جلوی چشم بود.خواستیم برگردیم هم همونجا بود.

زنه نکرد یه لیوانشو برداره لامصب😂😂😂

حالا به خودت امیدوار شو

بعضیا انقدر بیخیالن که

منم معتقدم خونه باید از دم تمیز و برق برقی باشه😍

به این فک کن که وسواس آدم رو نابود می کنه و به این فک کن که دنیا از نظر هر کس یجوریه بعضی ها اصلا به اینه دستشویی توجه نمی کنن بعضی هام میره رو اعصابشون ولی مهم اینه که تو بی خیال باشی. ده سال دیگه که به پشت سرت نگاه می کنی میگی کاش اعصابمو خرج همچین فکرایی نکرده بودم. یه همسایه داشتیم که می گفت من همه جوونیم از پنجره های خونه آویزون بودم و شیشه پاک می کردم الان که پنجاه سالمه همه اون شیشه ها سالمن ولی پا و کمر من دارن از درد فریاد می کنن. پس به نظر من بی خیال اعصاب و جسمت رو برای این چیزهای جزیی خرج نکن

ووی خیر ببینید. انقد ناراحت شدم ..بیشتر به خاطر اینکه شوهره چ فکری میکنه با این آینه پر لک . میگه چه ...

دیگه چیزی نگو اینطوری بهتره.

سعی کن هر شب قبل خواب دستشویی رو سر و سامون بدی و بعد بخوابی..

من الان مدتی هست که خونه م برای پذیرایی از مهمون آماده ست دیگه همیشه خیالم راحته .

خدایا شکرت شکرت شکرت.

خیلی بده.منم تو تمیزی سرویس بهداشتی حساسم.همیشه اگه تمیز نباشه همه هم استفاده میکنن از wC

یه دستمال و شیشه پاک کن گذاشتم تو دستشویی هرروز تمیز میکنم.

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

استارتر چقد به خوردشون دادی که همشونم از دستشویی استفاده کردن؟

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
ما یجایی رفتیم مهمونی بار اولمون بود بستنی لیوانی با لیوانش افتاده بود رو راه پله و بستنی خشک شده ب ...

راه پله خونه ما هم همیشه پر خاک 

مهمون میاد شب قبل به همسرم میگم این همسایه ها که شا ر ژ بده نیسستن پاشو خودت دم پلهع هاا رو ی آب جارو کن

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را
راه پله خونه ما هم همیشه پر خاک  مهمون میاد شب قبل به همسرم میگم این همسایه ها که شا ر ژ بده ن ...

عزیزم خونه ی شما آپارتمانیه

اونجا که ما رفتیم خونشون ویلایی بود و فقط هم خودشون ساکنن توش

اگه آپارتمانی بود بهش حق میدادم که شاید همسایه کثیف کاری کرده

هنوز بعد چندسال نمیتونم هضمش کنم

عزیزم خونه ی شما آپارتمانیه اونجا که ما رفتیم خونشون ویلایی بود و فقط هم خودشون ساکنن توش اگه آپار ...

راس میگی خیالم راحت شد عززززززززیزم

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را