2777
2789
عنوان

من میگم پای یکی رو ببوسین

| مشاهده متن کامل بحث + 10160 بازدید | 94 پست
من شوهرم الان سرکار رفتنی گفتم بیار پاتو ببوسم گفت باز پول لازم شدی😐😐😐😐😐😐

ایییش😨😱

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

دوست پسرمن بهم پیام زده تو هم باید با شیرو گلاب پامو بشوری بیرون بردتم.اینش به کنار فهمیدم عضو نی نی سایتم هست بااین پیام😆😆😆😆😆😆😆ای کاسپر بی پدر😆😆😆

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست پسرمن بهم پیام زده تو هم باید با شیرو گلاب پامو بشوری بیرون بردتم.اینش به کنار فهمیدم عضو نی نی ...

واییییییییییی

خداااااااا    

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

من پای پسرمو روری چنبار میبوسم😍اما اگه دستم بپای شوهرم بخوره زود میرم دستمو میشورم چیکار کنم وسواس دارم فکرشو بکن برم پاشو بوس کنم اونوقت دیگه بیهوش میشم میوفتم

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه

اون تاپیکو من ندیده بودم

از بس براش تاپیک زدین رفتم بخونمش میبینم جریان چی بوده

ولی خداییش شما خودتون چقد تو زندگیه زناشوییتون موفقین

ک واسه بقیه هم حدو حدود مشخص میکنید و امرو نهی شون میکنید و ارشادشون میکنید

یکم از شوهر داریه خودتون بگین!

من دم امتحان داشتم تاپیک خانم پابوس میخوندم کل درسا یادم رفت 😂😂😂یه حس مرگی داشتم. 

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
واییییییییییی خداااااااا      

😆😆😆😆منو کاسپر تنها عضو خارجیه سایتیم بقیه فیکن😆😆😆

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

یاد یه خانمی افتادم همش به دخترش نصیحتمیکرد مرد خدای روی زمینه

خب تا وقتی این تفکرات هست پس جنگ برای حقوق برابر کاری بیهوده ایه

والا بخدا

اون خدا

ما هم بندش

ببوسیم بره دیگه

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

حالا ما همون موقع کلیپ خانوم یزدیه رو دیده بودیم شوهرم میگفت اگه زن و شوهر راضی باشن و دوست داشته باشن و برای هم انجام بدن مشکلش چیه 

منم نظرم همینه ولی اینکارو نخواهم کرد البته پیش اومده چندبار تب داشتم و شوهرم پاشویه ام کرده😄

یکی به «چایی» بگه بابا دلبریتو یکم کمترش کن، آخه نوشیدنی انقد خوب! انقد خستگی در کن! انقد همه کاره؟ تو ختم، عروسی، سفر، تفریح همه جا پایست، آخه انقد بامرام داریم اصن؟؟