2777
2789
عنوان

من میگم پای یکی رو ببوسین

| مشاهده متن کامل بحث + 10161 بازدید | 94 پست
راست میگی جلو 4 تا بچه پا بوسی سخته 😂

من تاپیکشو الان خوندم متاسفانه قفل شده بابا طرف شوهر به اون ماهی داره من موندم چرا فقط پاشو بوسیده از سر تا نوک انگشت پاهاشو باید جلو بچه با اب و گلاب میشست و اینقدر میبوسید تا خودش از حال بره من اعتراض دارم چرا فقط پارو بوسیده🤔🤔🤔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب ببوسه دیگه جار زدنش چیه؟ هی من میخوام حرمت سایت رو نگه دارم یه چیزایی رو نگم نمیزارین

جار نزد بنده خدا

من خودم اصلن تاپیکشونو ندیده بودم

اینقد براش تاپیک زدن

ک رفتم ببینم چیه

فقط خواستن بگن بیشتر ب همسرتون محبت کنید

حالا هر کی ب روش خودش!

موسی ب دین خود،عیسی ب دین خود!

ای کاش اونقدی ک واسه اون تاپیک،تاپیک زدن

واسه تاپیکای خیانتم تاپیک میزدن

خیلیا میگن بخاطر تاپیکای خیانت کیفیت زندگیمون افت کرده ب زندگیمون بدبین شدیم

چ اشکالی داره از تاپیکا زده بشه

ک یکم فضا متعادل و مساعد بشه!

من تاپیکشو الان خوندم متاسفانه قفل شده بابا طرف شوهر به اون ماهی داره من موندم چرا فقط پاشو بوسیده ا ...

منظور من البته بچه های جنیفر و دوست پسرش بود 🙈

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
بنده خدا تعجب کرده بود قضیه تاپیکو گفتم گفت این چه حرفاییه میزنن حرف گیر نمیارن

😒😒😒😒

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍