2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا آدما باهم فرق دارن من الان ۳۸هفته هستم هیچوقت کمر درد نداشتم باید با دکترت صحبت کنی معاینه و چک ...

عزیزم 4 روز بعد وفت ملاقات دارم با دکترم و هفته 12 هم سنو دارم سه روز گزشت درد کمرم ولی زود گزر هست خوب میشه کمی نگرون شدم

خدایا شکرت   
آره عزیزم بپرس ...مرسی که جواب دادی 

من ای یوای شدم به موعدم مونده ولی سه روزه لکه بینی دارم وهربارازدرد زیرشکم وکمردرد میگم الان پریودسدم میرم میبینم نه بازم همون لکه تجربه ای داری برام بگو.من دوسال ونیمه منتظرم.😭😭😭

😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍
طبيعي عزيزم منم گاهي كمر درد دارم بيشتر سعي كن استراحت كني

عزیزم کمر درد که میگرم کمی راحت میکنم ولی در کل نمتونم استراحت یه دختر شیطون دارم که هر لحظه باید مراقبش باشم 

خدایا شکرت   
من ای یوای شدم به موعدم مونده ولی سه روزه لکه بینی دارم وهربارازدرد زیرشکم وکمردرد میگم الان پریودسد ...

عزیزم اول تو این  وقت که دعا قبول میشه دعا میکنم خدا به زودی دامنت رو سبز کنه انتظارت تمام شه ولی در مورد سوالت چیزی نمیدونم شرمنده عزیزم ان شاالله چیزی مهمی نباشد 

خدایا شکرت   
سلام عزيزم خاله منم تو ١٢هفته س امروز پيشم بود ميگفت خيلي كمردرد داره فكركنم طبيعيه ولي حتما برو پيش ...

مرسی عزیزم 4 روز دیگه وقت دکترم هست میرم ان شاالله 

خدایا شکرت   
عزیزم کمر درد که میگرم کمی راحت میکنم ولی در کل نمتونم استراحت یه دختر شیطون دارم که هر لحظه باید مر ...

سعي كن چيزاي خطرناكو از دختر شيطونت ورداري و بذاريش به حال خودش تا بسلامت اين ٣ماهت بگذره