2777
2789

بياين يكم بخنديم روحمون شادشه

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا برای شفای مادرم یه حمد و توحید بخونین

خدامامانتو شفا بده عزيزم

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

تو تاپيك جيش بودم يادم افتاد،داداشم ده سالش بود،صبح كه پاشده بود بره مدرسه ديده بود تو جاش جيش كرده،پا شده بود تشكشو گذاشته بود رو بخارى كه خشك شه كسى چيزى نفهمه😐هممون به بوى گند ش ا ش از خواب بيدار شديم😂

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

امروز دخترم به یکی از دوستای صمیمیم گفت مامان😐

میدونم خنده دار نبود.. 

اون لحظه اینقد شکه شدم از حرص خندم گرفته بود

دوستمم کلی ذوق مرگ شد ..چون عشق بچس ..بچه نداره ..

اون لحظه خیلی برام دردناک بود..نمیدونم دخترم چرا بامن اینکارو کرد..شاید چون نبردمش پارک😞

اگه میخوایین ماماناتونو دق بدین ..دیگری رو به اسم مامان صدا بزنید😢

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼
تو تاپيك جيش بودم يادم افتاد،داداشم ده سالش بود،صبح كه پاشده بود بره مدرسه ديده بود تو جاش جيش ...

😂😂😂😂😂😂

امروز دخترم به یکی از دوستای صمیمیم گفت مامان😐 میدونم خنده دار نبود..  اون لحظه اینقد شکه شد ...

دختر داداش منم واسه اينكه منو حرص بده بهم ميگه زندايى☹️

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

من يه بار دوران مدرسه هم امتحان فيزيك داشتم هم كلي تكليف ازظهر تا شبم ازپشت ميزم تكون نخورده بودم وداشتم درس ميخوندم قفس خرگوشمم بغل ميزم بود داداشمم همش ٦ سالش بود اومد باخرگوشم بازي كنه گلاب به روتون ازبس دستشويي نرفته بودم ازظهر يه صداي كوچيكي ازمن دراومد گفت ابجي گ...و...زيدي گفتم نه بابا فنتي بود فنتي اسم خرگوشمه داداشمم خب بچست ولي خرنيست كه بدو بدو رفت به بابام گفت ابجيم ميگو...زه ميندازه گردن فنتي بابام غش كردازخنده تا دوروز خودمو ازبابام پنهون ميكردم منونبينه 😂😂😂😂😂😂