2789
عنوان

خانمایی ک بچه کوچیک دران در طول روز چ کارایی براش انجام میدین❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 25 پست
خونه پیش پدرش . اصلا عقل نداره . درکی از خطر نداره . من قبلا حیوون نگه داشتم از ارتفاع . اتیش غریزی ...

هدفم زخم زبون زدن نیست

ولی ای کاش قبل بچه دار شدن برید دوره های آموزشی فرزند داری ببینید

حالا خوبه در نبود شما کنار باباشه ولی بازم اینطوری؟!

چندتا کتاب بخونید پیش تراپیست کودک برید

اون بچه داره خشمشو تخلیه میکنه

خونه پیش پدرش . اصلا عقل نداره . درکی از خطر نداره . من قبلا حیوون نگه داشتم از ارتفاع . اتیش غریزی ...

عزیزم اکثر پدرا نمیتونن درست با بچه رفتار کنن و بهش اموزش بدن و واسش وقت بزارن

بنظرم بزارش مهد خیلیی براش بهتره

هم گفتارش بهتر میشه هم خیلی چیزا اموزش میبینه

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وا!!!مگه پوشک نمیبندید بهشونخونه رو نجس میکنن ؟

چرا بابا پوشک میبندم

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

مهد خوب پیدا کن شده روزی ۲ ساعت بزار بمونه خودتون خسته شدین احتمالا رو رفتارت با بچه هم تاثیر گذاشته ...

ب خدا همه این کارارو کردم. کاغذو پاره میکرد اسباب بازی رو پرت میکنه. کلی اسباب بازی خریدم اگه بتونه میشکنه یا پرت میکنه پشت مبلا . چقدر سعی کردم بازی یادش بدم فایده نداره با بچه خواهرمم بازی نمیکنه هولش میده یا میزنتش .اونم دیگه میترسن کمتر بچشونو میارن .

ب خدا همه این کارارو کردم. کاغذو پاره میکرد اسباب بازی رو پرت میکنه. کلی اسباب بازی خریدم اگه بتونه ...

خب یه دکتر نشون بده شاید مثلا نیازه دارویی چیزی مصرف کنه

خودمم پسر ۴ساله دارم یه روزایی به جنون میرسم

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

خیلی این کارارو کردم ولی اون کاری کرد من زده شدم دیگه خسته ام کرده حوصلشو ندارم. کاغذ میارم نقاشی کن ...

چهار پنج سالش بشه عاقل میشه پسرا تو سه سالگی تو اوج لجبازی ان

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

هدفم زخم زبون زدن نیستولی ای کاش قبل بچه دار شدن برید دوره های آموزشی فرزند داری ببینیدحالا خوبه در ...

همه کارایی ک باید برای بچه انجام داد تو نت خوندم انجام دادم فایده نداره .شب براش قصه میگفتم گوش نمیکرد با پاش میزد تو شکمم .شعر میخوندم اصلا براش جذابیت نداشت یهو بی دلیل سیلی میزد تو صورتم. در طول روز باهاش انواع بازی هارو خواستم یاد بدم از نقاشی تا فوتبال . اب بازی . شن بازی . انواع لگو و ساختنی . فیگور حیوونا . کلی وسیله باری ولی اصلا بازی نمیکرد وسیله هارو میارم پرت میکنه پشت مبلا . کاغذارو پاره میکنه میندازه تو لباسشویی .اصلا ب هیچوجه بازی نمیکنه. هر روز بردم پارک بچه هارو ببینه . خونه بازی بردم. تابستون هر روز میبردم کنار ساحل دریا اب و شن بازی کنه. همش باهاش حرف میزدم همه چیزو میگفتم. ولی دیدم مادرای دیگه هیچ کدوم اینارو نمیکنن ولی چقدر بچه هاشون اروم و حرف گوش کنن . من از دست این از دنیا سیر شدم. همش میگم بمیرم راحت شم

جلو مردم منو سیلی میزنه . مشت میزنه . خجالت میکشم ازش . از غریبه نمیترسه . همش تو بیرون خونه از من فرار میکنه دستمو نمیگیره دنبال زن و مرد غریبه میفته

همه کارایی ک باید برای بچه انجام داد تو نت خوندم انجام دادم فایده نداره .شب براش قصه میگفتم گوش نمیک ...

عزیزدلم میفهمم چی میگی و تمام تلاشتو میکنی

ولی موضوع باید ریشه یابی بشه

وقتی ریشه ی مشکلات حل بشه کارت راحت میشه

حتما پیش یه تراپیست برو و آزمایش کامل هم ازش بگیر

یه سوال دیگه؟! شیرخشک خورده یا شیر مادر؟

عزیزدلم میفهمم چی میگی و تمام تلاشتو میکنیولی موضوع باید ریشه یابی بشهوقتی ریشه ی مشکلات حل بشه کارت ...

شیر خشک . چطور ؟ ب خاطر عدم وابستگیش ؟ من دو تا خواهرزاده دارم یکیش شیرخشک خورده اونم مث این اصلا وابستگی ب مادر و پدرش نداره با هر غریبه ای هم میره.تو خیابون میفتاد دنبال غریبه ها. ولی اون ک شیر مادر خورد از مادرش اصلا جدا نمیشه غریبه میبنه داد میزنه .حتی پیش منم نمیمونه. فقط با مادرش وگرنه جیغ و داد میکنه

شیر خشک . چطور ؟ ب خاطر عدم وابستگیش ؟ من دو تا خواهرزاده دارم یکیش شیرخشک خورده اونم مث این اصلا وا ...

شیرخشک به یسری از بچه ها نمیسازه و بداخلاقشون میکنه

استاد ما میگفت تغذیه ی نوزاد روی اخلاق و رفتارش تاثیر مستقیم میذاره

حالا چه شیرمادر باشه چه شیر خشک

میگفت اگه بچه مشت و لگد زد تو صورت مادر پدرش بخاطر اون خاصیت شیریه که ازش میخوره شیرگاو و گوسفند بچه خودش ذاتا مشکل نداره بخاطر تغذیشه

حالا مادرم بداخلاق باشه به بچه شیر بده همین میشه

حالا ببرش پیش تراپیست بهت یاد میده چطور کنترلش کنی

درست میشه انشاءالله