2789

بچه من خیلی حرف گوش نکن لج باز و نغ نغو هست . منم حوصلشو ندارم. از سرکار میام استراحت میکنم فقط غذاهاشو میدم ک اونم مقاومت میکنه اصلا نمیخوره منم حرص میخورم. ۳ سالشه حرفم نمیزنه هیچی .گفتار درمانی میبرم ولی نمیتونم باهاش تمرین کنم چون همکاری اصلا نداره . قبلا هوا خوب بود هر روز میبردمش پارک .الان همش خونه تنها نشسته بیستر غر میزنه غذاشم اصلا نمیخوره

شما چ کارایی با بچه انجام میدین؟ من خیلی خسته شدم کالمم از زندگیم بهم میخوره همه دغدغه ام شده غذا یا پی پی بچه . رنگ ارامشو دیگه ندیدم این مدت . جایی هم میرم از بچم خجالت میکشم خیلی غیرعادیه نسبت ب بقیه .مثلا منو سیلی میزنه

وقتی سرکار میری کجا میزاریش؟

بزارش مهد شاید تاثیر داشته باشه تو کلامش

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

عزیزم شما چون سرکار میری دیگه انرژی نداری با بچت دو کلمه صحبت کنی این درست نیست در حقش داری ظلم میکنی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مال من بیست ماهشه همین الان پی پی کرده قد یه تپه باید پاشم بشورمش من حوصله ندارم والا فقط ظهرها میبرمش دو ساعت پارک حال و هواش عوض شه تی وی میزارم ببینه یا بیشتر با وسیله اشپزخونه کار داره سرویس کرده منو الانم دو روز هیج جا نبردم هوا سرد شده قردا میبرم خانه بازی

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

مهد خوب پیدا کن شده روزی ۲ ساعت بزار بمونه

خودتون خسته شدین احتمالا رو رفتارت با بچه هم تاثیر گذاشته اونم عصبی شده وگرنه این سن بچه دوست داره با بقیه بازی کنه

گناه داره زیاد خوردن یا چیزای دیگه رو زورش نکن با بازی بهش غذا بده کمکش کن از کلمات ساده باهاش حرف بزن بزار یاد بگیره باهاش نقاشی های ساده رو تمرین کن مثلا گل بکش بهش بگو اونم بکشه بعد نشونش بده بگو این چیه بزار ذوق میکنه حرف میزنه

در کل حوصله خودتو بالا ببر تو مادرای و مسئول اون عزیزم

وقتی سرکار میری کجا میزاریش؟بزارش مهد شاید تاثیر داشته باشه تو کلامش

خونه پیش پدرش . اصلا عقل نداره . درکی از خطر نداره . من قبلا حیوون نگه داشتم از ارتفاع . اتیش غریزی ترس دارن این از هیچی نمیترسه . دنبال همه میفته . اصلا انگار نمیدونه مادرش کیه پدرش کیه . با همه میره. تو خونه بازی افتاد دنبال پسر بزرگ اونم افتاد روش پای این شکست الان تو گچه. چقدر صداش زدم نگهش دارم بلایی سرش نیاد ولی حرف گوش نکرد

باهاش بازی کن.بازی بچه رو سرحال میاره . رامش می کنهبازی های خونگی زیاد هست که میتونی تو آپارات پیدا ...

خیلی این کارارو کردم ولی اون کاری کرد من زده شدم دیگه خسته ام کرده حوصلشو ندارم. کاغذ میارم نقاشی کنیم پاره میکنه اسباب بازی رو پرت میکنه یا میشکنه. یا میزنه تو سر من . اصلا بازی نمیکنه