2789

من دقیقا و کاملا شخصیتم شبیه همسر این خانوما

تا حالا توی زندگیم همچین مردی ندیدم که انقدر برا حل مشکل تلاش کنه کتاب بخونه صحبت کنه تومار بنویسه که بخواد رابطه اش رو درست کنه

از خدا گله دارم چرا آدم های خوب رو نصیب آدم های بد میکنه من همسر این خانوم و هزاران نفر دیگه که اینجوری هستیم مگه چه گناهی کردیم

چقدر سخته که همه تلاشت رو بکنی و طرف سر هیچ و پوچ نخوادت

به این نتیجه رسیدم آدم های امن در نهایت زیر پا له میشن

هیچوقت دیگه برا هیچ آدمی امن نخواهم بود

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گیر دادن رو که خیلی از زنها و مردها دارند. به نظرم تا پارانوئید نباشند قابل تحمله.

مشکلاتی رو از مردم دیدم و شنیدم که اصلا این موضوع بچه بازیه.

شوهر استاتر داره پیام میده، تلاش میکنه، مرخصی گرفته و... که نشونه بالغیشه

استاتر حتی جواب زنگ هم نمیده

من تازه تاپیکش رو خوندم.همسر ایشون واقعا داره تلاش میکنه.واقعا اختلاف سنی این جا خودش رو نشون داده

قبل ازدواج دختره اختلاف سنی رو ندید ؟

منم 22سالمه همسن دختره ام ولی دقیقتر طرز تفکرم مثل همسر دخترس

قبل ازدواج دختره اختلاف سنی رو ندید ؟منم 22سالمه همسن دختره ام ولی دقیقتر طرز تفکرم مثل همسر دخترس

خیلیها قبل از ازدواج فکر میکنند که موضوع جدی نیست.

میتونم بگم ایشون به عنوان یه ۲۲ ساله هم زیاد بالغانه رفتار نکردند

گیر دادن رو که خیلی از زنها و مردها دارند. به نظرم تا پارانوئید نباشند قابل تحمله.مشکلاتی رو از مردم ...

اکس منم همینطوری بود

امیدورام به مراد دلش نرسه

که زندگیمو زهر کرد

گیر دادن رو که خیلی از زنها و مردها دارند. به نظرم تا پارانوئید نباشند قابل تحمله.مشکلاتی رو از مردم ...

چون دوستش نداره برو تاپیکای قبلشو بخون

آنلاین شاپ کیف دارم از ۲۰۰ تا ۴۵۰ با ارسال رایگان دوست داشتی بگو لینک کانالمو بدم