2789
عنوان

پیرو تاپیک پر بازدید خانومی که اومده خونه باباش قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 25 پست

نخوندم ولی این سایت سریالی ها همشون فیک بودن

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

کاش پیامایی که تو تاپیکش نوشتیم رو بخونه

کاش این تاپیکم بخونه و ببینه که اکثرا نظرشون اینه دختره مشکل داره نه همسر منطقی و عاقلش

تو را جانم صدا کردم و اینکه برتر از جانی ❤پسرم همه زندگیمه❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همسرم منم مثل شوهر اون خانومه ولی فرق ما اینه که اخلاق من

اون خانوم مثل هم نیست

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊

چقد این مرد نجابت میکنه و همسرشو دوست داره

من همیشه میگم اینکه یه نفر خیلی دوستت داشته باشه بهتر از اینه که من بیش از حد بخامش و برای داشتنش تلاش کنم

چرا با اینهمه تلاشی که مرده میکنه نتونسته خانم رو کمی علاقه مند کنه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

خب پس معلوم شد مشکل از کجاست.خانوادهاش به زور دادنش؟

یکی دیگه رو دوست داشته یارو نگرفتش اینم به اجبار خانوادش شده زن این طفلی

تو یه تاپیک گفته چکار کنم خیانت کنه دلیل طلاق داشته باشم😂😂

بعد فکر کن پسره تو پیاما گفته بود مجردی اینکارو نکردم الان بکنم؟

کلا تیرش به سنگ خورده

آنلاین شاپ کیف دارم از ۲۰۰ تا ۴۵۰ با ارسال رایگان دوست داشتی بگو لینک کانالمو بدم

چقد این مرد نجابت میکنه و همسرشو دوست داره من همیشه میگم اینکه یه نفر خیلی دوستت داشته باشه بهتر از ...

من وقتی بیست سالم یه نفر این حرفو بهم زد اون موقع میگفتم نهههه من باید با کسی زندگی کنم که عاشقشم ولی واقعا تو رابطه مرد که عاشق تر باشه همه چیز قشنگ تر میشه

آنلاین شاپ کیف دارم از ۲۰۰ تا ۴۵۰ با ارسال رایگان دوست داشتی بگو لینک کانالمو بدم

من وقتی بیست سالم یه نفر این حرفو بهم زد اون موقع میگفتم نهههه من باید با کسی زندگی کنم که عاشقشم ول ...

زن همیشه نازکش میخاد

ما غرور داریم چند بار که بریم طرف مرد محلمون نذاره سرخورده میشیم

ولی مردا نهایت تلاششونو میکنن ولی یه حایی خسته میشن و رها میکنن

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

نمیدونم چرا اینقدر بی عدالتی هست هر چی زن خشک و بی محبت و بداخلاق گیر مردای مهربان، منطقی و خوش اخلاق میفتن

آدم هیچی تو زندگی نداشته باشه فقط شوهر مهربان و صبور و حامی داشته باشه

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی