شاتوت_نمکی مدیر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 5792 عنوان دیگه خسته شدم بابا منم ادمم منم خواستگار میخوام منم ازدواج میخوام | مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 119 پست خواهش میکنم یکی دلسوزانه برام پسری کسی هست معرفی کنهالانم شاید همه بخندن چه عجله ای داریوقتی درس خوندم فایده نداشتخوشگلیم برام شانس نیوردزشت تر از من تو خونه بختشهخواهشا کسی میشناسه بم معرفی کنینمن دیگه تحمل این زندگی کصشعر ندارم دیروز | 18:09 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdisv عضویت: 1404/11/14 تعداد پست: 3619 پسر دور و برم زیاده ولی لا.شین بیشتر چند سالته ببینم ب تو بخوره سراغ دارمً
ندا1387 عضویت: 1404/11/30 تعداد پست: 206 من ریذم سر کله زن دایی عوضیم که فقط دستش به دعا طلسم رفت برای بستن بخت منهخدا همین امشب جونتو بگیره ... برو باطل کن
ژلهقرمز عضویت: 1404/12/05 تعداد پست: 52 همون همه اینایی که اینجا میخندن همشون ۱۸-۱۹ سالگی شوهر کردنشب جمعشونم داشتنخرجشونم شده گل و ماشین و ... 25,6دارم دیونه میشم اصلا تحمل زندگی با خونواده ندارم دیگه آره همینا الان طلاق بگیرن فوری دوباره عروس میشن بعد چصناله هاشون براهه من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین
دختر_گیسو_کمند عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 1653 عزیزم یه کم روی ادب و رفتار و اخلاق کار کن...شاید فرجی شد
شاتوت_نمکی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 5792 انشالله به زودی بختت باز بشه و همینطور بقیه دخترای دم بخت :) مرسی که درک کردی و ارزوی خوبی کردی
دختر_گیسو_کمند عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 1653 دقیقاتا توی نی سایت میام دلم شوهر میخوادولی خارح از اینحا ن🤣🤣🤣 🤣🤣
mariaak عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 83 تمام علائمشو دارمهر روز درد جسمانی هر روز خوابای جنسیجنس مخالف ازم بی دلیل فراریه با این که خوشگله چ ... واااااااااای تو چقد منی من هرکی میاد سمتم بعد یکی دوهفته یهو غیبش میزنه خابای جنسی خیلییییی میبینم بااینکه اصن بش فک نمیکنمبنظرت منم مشکل دارم؟
شاتوت_نمکی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 5792 عزیزم یه کم روی ادب و رفتار و اخلاق کار کن...شاید فرجی شد ببخشید ولی امروز به تهش رسیدمحتی روم نمیشد به مادرم نگفتم نیاز عاطفی دارم تو فکرشو بکن من هر روز عین بدبختا تو گرما میرم کار میکنم این همه راه پیادهدست به دامن تاکسی میشم برسم خونهاینا زجر نیست چیهبعد میبینی فلان دختر رندوم دانشگاه شوهرش میاد سوار بنز و بوگانی میکنتش میبره خونه زیررباد کولرمنم بودم مودب میشدم
utopian عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 2800 عزیزم یه کم روی ادب و رفتار و اخلاق کار کن...شاید فرجی شد 🤣🤣🤣🤣🤦♀️ دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋
شاتوت_نمکی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 5792 واااااااااای تو چقد منی من هرکی میاد سمتم بعد یکی دوهفته یهو غیبش میزنه خابای جنسی خیلییییی میبینم ب ... برای تو چطوری غیب میشنکجا اشنا میشیدقیقا درد منم همینه لامصبا غیب میزننبعد میبینی بقیه ۶ سال رفیق بودن ازدواج کردناحتمالا تو هم داریش ولی علائم دیگش اینه تو خواب خودشو به پسرای خوشگل نشون میده که جذب شی
آa عضویت: 1405/02/03 تعداد پست: 317 برات دعا میکنم انشالله تو ا ماه خدا بهت همسری شایسته بده که یه عمر خوشبخت و رو سفید بشی، و بیایی مژده خوشحالیت بهم بگی ، *در حال تماشای زندگی*
ramin_gold عضویت: 1405/01/28 تعداد پست: 210 :) مرسی که درک کردی و ارزوی خوبی کردی خواهش می کنم. البته در جواب دوستانی که میگن زن ظرف و بچه بشوره ،مرد هم تعهدات و مسئولیت های داره بعد از ازدواج . یعنی اینکه دو طرف دغدغه هاشون و کارشون بیشتر میشه ولی در عوض باید همو درک کنن و بهم عشق بورزن که زندگی شیرین بشه
شاتوت_نمکی مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 5792 🤣🤣🤣🤣🤦♀️ شما میخوای اینجا بساط خنده و نمک راه بندازی تشریف ببر و نمک رو زخم نباش!
zeim عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 1216 اره زده به سرموقتی صبح تا شب زیر افتاب پیاده میرم میاماین ظلم نیستبعد یکی با دوست پسر پولدارش سوار م ... ببین ننه ابراهیم میشناسی؟ تو ایتا کانال داره فرم ازدواج پر میکنی اکه موردی بود بهت معرفی میکنه فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...