2789
عنوان

دیگه خسته شدم بابا منم ادمم منم خواستگار میخوام منم ازدواج میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 119 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همون همه اینایی که اینجا میخندن همشون ۱۸-۱۹ سالگی شوهر کردنشب جمعشونم داشتنخرجشونم شده گل و ماشین و ...

25,6دارم دیونه میشم اصلا تحمل زندگی با خونواده ندارم دیگه آره همینا الان طلاق بگیرن فوری دوباره عروس میشن بعد چصناله هاشون براهه

من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین

تمام علائمشو دارمهر روز درد جسمانی هر روز خوابای جنسیجنس مخالف ازم بی دلیل فراریه با این که خوشگله چ ...

واااااااااای تو چقد منی من هرکی میاد سمتم بعد یکی دوهفته یهو غیبش میزنه خابای جنسی خیلییییی میبینم بااینکه اصن بش فک نمیکنم

بنظرت منم مشکل دارم؟

عزیزم یه کم روی ادب و رفتار و اخلاق کار کن...شاید فرجی شد

ببخشید ولی امروز به تهش رسیدم

حتی روم نمیشد به مادرم نگفتم نیاز عاطفی دارم

تو فکرشو بکن من هر روز عین بدبختا تو گرما میرم کار میکنم

این همه راه پیاده

دست به دامن تاکسی میشم برسم خونه

اینا زجر نیست چیه

بعد میبینی فلان دختر رندوم دانشگاه شوهرش میاد سوار بنز و بوگانی میکنتش میبره خونه زیررباد کولر

منم بودم مودب میشدم

واااااااااای تو چقد منی من هرکی میاد سمتم بعد یکی دوهفته یهو غیبش میزنه خابای جنسی خیلییییی میبینم ب ...

برای تو چطوری غیب میشن

کجا اشنا میشی

دقیقا درد منم همینه لامصبا غیب میزنن

بعد میبینی بقیه ۶ سال رفیق بودن ازدواج کردن

احتمالا تو هم داریش ولی علائم دیگش اینه تو خواب خودشو به پسرای خوشگل نشون میده که جذب شی

:) مرسی که درک کردی و ارزوی خوبی کردی

خواهش می کنم. البته در جواب دوستانی که میگن زن ظرف و بچه بشوره ،مرد هم تعهدات و مسئولیت های داره بعد از ازدواج . یعنی اینکه دو طرف دغدغه هاشون و کارشون بیشتر میشه ولی در عوض باید همو درک کنن و بهم عشق بورزن که زندگی شیرین بشه

اره زده به سرموقتی صبح تا شب زیر افتاب پیاده میرم میاماین ظلم نیستبعد یکی با دوست پسر پولدارش سوار م ...

ببین ننه ابراهیم میشناسی؟ تو ایتا کانال داره فرم ازدواج پر میکنی اکه موردی بود بهت معرفی میکنه

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...