2821
2789

یعنی من خودم به سختی بدبختی جهزیمو خریدم باز مثلا من لباسشویی پارسال خریدم ۴۶اگر میزاشتم امسال میخواست ۹۰ملیون برا همون مدل هزینه کنم

برا مبل تختم رفتم پیش دوست شوهرم خریدم خیلی خوب باهام حساب کرد

ولی شوهرم خودش دستش به دهنش میرسید خداروشکر

الان طوری شده دیگه شوهرمم تو هزینه ها مونده

اردیبهشت یه واحد خونه داشتیم حدود ۱۲۰ ۱۳۰متری هست نمیدونم دقیق

کابینتش جا کفشی خوب دوتا اتاق کمد دیواری که سرهم ۶متری میشد

یه حالت کمد دیگم یه گوشه دیگه میخورد همشون شدن ۲۵۰بهترین کیفیت کمد دیوار

الان برا خونه ی خودمون رفتیم برا کمد دیوار میگه متری ۲۹ملیون🤦🏿♀️🤦🏿♀️🤦🏿♀️نمیدونم واقعا چیکار کنیم نزدیک عروسیمونه همچی باهم پیش اومده هزینه ها سنگین

باز خونمون فقط یه کمد دیوار میخوره ولی ۴متری با اشپزخونه در اتاقا اینطوری که میگه حدود ۸۰۰ ۹۰۰ میشه

بعد یجای دیگه امروز پرسیدم گفت همین سبک ۴۸ملیون😐

باز من اومدم یه سبک ساده انتخاب کردم که مات ساده هستن با یه دستگیره فلزی گفت متری ۲۵🤦🏿♀️ همینو میزنم ولی واقعا الان نمیرسیم

خدا به هممون کمک کنه

هنوز نه یخچال نه تلویزیون نه گاز هیچی نخریدیم💔🤦🏿♀️

خدا لعنتتون کنه مردم رو به این روز انداختین

شاید مجبور بشیم ماشینمون رو بفروشیم

نه پولی داریم بتونیم یجایی رهن کنیم بعدا اینو بزنیم نه میتونیم خونرو ول کنیم

هیچی به هیچی بخدا پولی گذاشته بودیم برا طلا و حلقه رفت پای سرامیک و این چیزا هعی خدا

💍♥️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ماهم یک خونه 60 متری اجاره ای بازم شکر اگه بذارن با این وضع زندگی کنیم هی روز به روز بد تر میکنن

بمیرم برا خودمون ..

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

منم می خواستم اتاق بچه هامو کاغذ دیواری و پوستر کنم، واقعیتش پولی نبود و از اون طرف دلم نمیکشه. انقد غصه داریم. چرا برای خرید و شروع زندگی که باید با شوق و ذوق باشن همش استرس و ناراحتی باید بکشیم

خداروشکر خونه از خودتونه بازم

همینو میخواستین الان بخرین نمیشد اصلا

ولی درکل خیلیییییی بد شه یعنی دیگه کم کم فقط به بخور نمیر میرسه ادم همه چی رو مجبور میشیم از سبد غذایی حذف کنیم

نصف چیزا رو تا الان حذف کردیم

عملا قدرت خرید هیچیییییی رو نداریم، یه چیپس چیه که قیمتش صدهزار تومن شده

واسه عید امسال اینطور که حساب میکنم واسه خودم که هیچی نمیتونم بخرم، واسه بچه یه کفش معمولی یکو هشتصد پرسیدم

واقعا چه بلایی سرمون اومده

تا کجا میخواد اینطوری پیش بره

عید آن رو مبارک بادم، که تو آبادی و من آزادم..🕊️

نمیشه وام بگیرین ماشین نفروشین؟ آره خیلی سخت شده🥲

نه وقت نداریم قرار بود فروردین عروسی کنیم دوسال عقد موندیم دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم

بعد اصلا هنوز نوبت باغ تالارم نزدیم

خودم دوس ندارم بگیرم

از طرفی شوهرم دیگه اخرین فرد مجرد خانوادشه بچه کوچیکه نیستا ولی همه میگن بخصوص مادرشوهرم باید عروسی بگیره

از این طرف من اولین نوه خانوادم میخوام جشن بگیرم همه ذوقشو دارن

الا خودم

وامم دیگه نمیدن اخر ساله اگر بدن معلوم نیست کی بدن

من میگم عروسی نگیریم شاید مجبور بشم طلاهامو بفروشم راهی ندارم💔

💍♥️

سر همین خونه صفر شدیم بخدا معلوم نیست کی جون بگیریم دیگه🤦🏿♀️

دعا کن ما هم سر خرید خونه صفر بشیم، بخدا ما از مستأجری نمیدونیم کی جون بگیریم...کاش وسایل اضافی جهیزیه ورود حذف کنید تا با پولش خونه رو تکمیل کنید یا جشن عروسی ساده تر باشه

خداروشکر خونه از خودتونه بازم همینو میخواستین الان بخرین نمیشد اصلاولی درکل خیلیییییی بد شه یعنی دیگ ...

بیچاره بچه هامون که تنوع غذاییشون کم شده و مصرف ویتامین ها و پروتئین های ضروری رو ندارن خدا سلامتی و طول عمر بهشون بده در آینده سالم و تندرست باشن با این تغذیه های ضعیف

2825
2823
2791
2779
2792