2821
2789
عنوان

باید با این همه گرونی چیکار کرد🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 44 پست
خودمون که الان داغونیمکمبود اهن،کمبود کلسیم استخونام تکون میخورم صدا میده توی اول جوونی،موهم که دیگه ...

راست میگین بخدا مگه چند سالمونه کلی مریضی و مشکلات خود ایمنی بخاطر فشار و استرس

فکر کن ما کابینت سفید کاری شیر الات همچیش مونده تازه ما نما هم نزدیم که اونم نمیتونیم بزنیم دیگهیخچا ...

الهی خدا نظر کنه بهترینشو بخرین تکمیل خونه هزینه هاش واقعا سنگینه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عملا قدرت خرید هیچیییییی رو نداریم، یه چیپس چیه که قیمتش صدهزار تومن شدهواسه عید امسال اینطور که حسا ...

منم هیچی برا خودم نمیخرم یسالی هست نتونستم بخرم همش رفت پای جهزیه

من بچه ندارم ولی یه بابای بی مسئولیت خسیس دارم که داره ولی از زن بچش پولشو مخفی میکنه

مجبورم خودم با پول خودم برا خواهرم همیشه لباس کیف کفش بخرم کلا مسئولیتش با خودمه بچست دلم نمیاد سختی هایی خودم کشیدم اونم بکشه

💍♥️

اره بابا همینه بخدا مثلا من بابام خونه داره ولی نداشتنش بهتره قدیمی بدطور شدههمچیش خراب شده نمیتونه ...

راضی هستن چون واقعا نمیشه

قبلا میشد هی وام گرفت چیز فروخت قرض کرد یه حرکتی زد اخر

الان دیگه انگار اصلا پول نیست، دو تا چیز بخور نمیر ادم بخره بقیه ش میره قسط

هعی

زندگی هم ندیدیم اخر زنده ایم فقط

راست میگین بخدا مگه چند سالمونه کلی مریضی و مشکلات خود ایمنی بخاطر فشار و استرس

دقیقا

اگه قرار باشه یه روزی بهتر شه که بعید میدونم، فکر نکنم چیزی ازمون باقی بمونه تا اون روز

دعا کن ما هم سر خرید خونه صفر بشیم، بخدا ما از مستأجری نمیدونیم کی جون بگیریم...کاش وسایل اضافی جهیز ...

ایشالله عزیزم امیدوارم صاحب بهترین خونه بشین ولی شما بخرین نه بسازین ساختن خیلی سخته

میدونی من وسایل خودمو خریدم ی خورده ریزه هاش مونده که خودم میخرم به شوهرم ربطی نداره

ولی چیزایی باید بخریم چیزایه اساسیه

یخچال سینک گاز تلویزیون شیر الات اینا مونده هزینه کارگر بنا وای هرچی میگم کم شده میشمارم زیادتر میشن

باز ما اصلا نمیتونم نما بزنیم😭قطعا بهمون گیر میدن

💍♥️

کابینت مات نزن گلم یه کم هزینه کن جنس دیگه بزن مات لکه ها رو خیلی بد نشون میده

نمیدونم چیکار کنم یعنی میگی براق بهتره؟

سبک نئوکلاسیک دوس داشتم که خیلی گرونه نمیتونم بزنم🥲💔

اصلا سر در نمیارم من اصلا تو فاز هیچی نبودم

بخدا نه میتونم نظر درستی برا خونم بدم

نه حلقه انتخاب کردم موقعه عقد حلقه نخریدم یه نقره ساده

نه لباس عروس نه شنیون

نه دیزاین برا عروسیم

هیچی نه ارایشگاه اینقد تو فاز درس و کار بودم

هیچوقت حتی زنانگی و دخترانگیم نکردم😔

💍♥️

ماشین نفروش 10سال دیگه ماشین دار نمیشی

پس چیکار کنم ماشینمونم ماشین خوبیه به اسم خودمم هست ولی یا ماشین یا مجبورم طلاهامو بفروشم

طلاهامم بفروشم دیگه هیچوقت نمیتونم بخرم

فکرکن من شوهرم همیشه درامدش عالی بود الان دیگه اصلا حتی فکر نکنم یه انگشترم بتونه برام بخره

فکر کن پول طلاهایه عروسیم رفت

اینارم شاید مجبور بشم بفروشم

شوهرم هیچ پس اندازی نداره همیشه با پولش کار میکرد اینطوری نبود برداره زمین خریدیم یبار که زمینم ثابت مونده کسی نمیخره ازمون

💍♥️

عروسی نگیرین بهتره خب فوقش برید سفر ماه عسلالان یه عروسی خیلیییی معمولی با مهمونای کم ۴۰۰،۵۰۰ درمیاد

منم همینو میگم امان از خانواده هامون البته شوهرمم دلش میخواد عروسی بگیره تنها کسی دلش نمیخواد عروسی بگیره منم

بعد اونم عروسیه لرا و کوردا شلوغ همرو دعوت میکنن🤦🏿♀️

💍♥️

نمیدونم چیکار کنم یعنی میگی براق بهتره؟سبک نئوکلاسیک دوس داشتم که خیلی گرونه نمیتونم بزنم🥲💔اصلا سر ...

کابینت مات شیکه فقط لکه ها رو خیلی بد نشون میده جنس مات هم این طوریه من حتی کاشی سرامیک مات زدم برای سرویس پشیمونم

برای حمام براق زدم

با این که سخته ولی بنظرم یه مدت جشن عروسی رو عقب بنداز

الان این مدت کلی کار سنگین داشتی خرید خونه و جهیزیه و هنوز تکمیل خونه مونده که اولویت هم با تکمیل خونه تونه

پس الان ذهنتو با جشن و ... درگیر نکن

بعد خونه که بسلامتی کامل شد دو تایی فکر کنین چی به صلاحه و خودتون دو تا چی میخواین

اگر نظر خودت به جشن مفصل بود بگیر

ولی اگر بخاطر آرزوی بقیه و دل خوشی اونا میخوای طلا بفروشی عروسی بگیری اشتباهه

منم همینو میگم امان از خانواده هامون البته شوهرمم دلش میخواد عروسی بگیره تنها کسی دلش نمیخواد عروسی ...

خب بشین باهاشون صحبت کن بگو از نظر مالی تحت فشاریم چیزای مهمتری از مجلس عروسی هست که باید فراهم کنیم

نمیشه که بخاطر مردم خودتوبندازی تو دردسر

نور بر تاریکی پیروز است✌️🕊.اقایون بیکار خاله زنک که باردار هستید و برای راهنمایی زایمانتون عضو سایت زنونه شدین،انقد به کاربرا درخواست ندین.شما انقدر داغونید که توی دنیای واقعی کسی بهتون محل نمیده،توی مجازی جولان میدین همه جا😏

منی که منتظر بودم نامزدم دستوبالش پر شه خونه رهن کنه الان هنوز خونه باباممبدبخت هرچی درمیاره خرج میش ...

اره همینه ماهم دوسال تو عقد موندیم باید هرطور شده عروسی کنیم اینقد فشار رومونه همش دعوامون میشه🤦🏿♀️

💍♥️

وای حیفه بخدا طلا نفروش واسه کابینت و تیر و تخته بعد از کجا گرمی ۲۰ تومن جایگزین کنی همونا که میگی آ ...

شوهرم همیشه به کل خانوادش کمک کرد اینگار سرپرستشون بود ولی همشون بیعرضن

ببینم شوهرم چیکار میکنه

خودمم دلم نمیاد حتی پول طلای عروسیمم دادم رفت👩🏿🦯💔

💍♥️

من همیشه تحمیل میکنم نظراتمو بخاطر اینکه همسرم دست دست زیلد میکنه برای خرید طلاهم بزور میبرم بعد بال ...

کار خوبی کردی مردارو باید همین کارارو باهاشون کرد

شوهر من یه دندنست و لجبازه هرچی میگفتم میگفت بابا گرون نمیشه گرونم بشه اشکال نداره من با پولم کار میکنم ۱۰۰میلیونمو میکنم ۲۰۰میلیون ولی کجا بود الان حتی ۱۰۰تومنش شده باشه۵۰۰تومن برا خونمون بی ارزش شد

هزینه ها ۱۰برابر شد

بخدا من حتی بهش گفتم بیا قسطی بردار یه سری چیزارو هم پولت نمیره با سود کارت میدیش گوش نداد خیلی ادمو خسته میکنه

💍♥️

نه وقت نداریم قرار بود فروردین عروسی کنیم دوسال عقد موندیم دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنمبعد اصلا هنوز ...

عروسی رو بگیر دلت نمونه🥺

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2825
2823
2791
2779
2792