2777
2789
عنوان

از کدوم اخلاق خودتون خیلی بدون میاد؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 67 پست

این که قدرت نه گفتن ندارم

این که اجازه میدم حقم رو بخورن ازم سوءاستفاده کنن

این که ناراحت باشم نمیتونم مخفی کنم

این که خودم تو الویت آخرم

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین
بعضی از حرفا ک نباید ب مادرم بگم رو میگم  خیلی عذاب میکشم بعدش اما خب روز از نو روزی از نو&nbs ...

خخخخخخ.دقیقا منم همه چی میگم بعد میگم ایکاش نمیگفتم.اما درست نمیشم😃😃😃

دلتنگ کسی هستم که نمیدونم خاک با اون چیکار کرده                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست يزن دارم  عصبيم  رابطم با مردا افتضاحه وقتي عصبي ميشم ميخوام شوهرمو طلاق بدم بازم بگ ...

وای خشن کی بودی تو😄😄😄

این که قدرت نه گفتن ندارم این که اجازه میدم حقم رو بخورن ازم سوءاستفاده کنن این که ناراحت باشم نمی ...

وای منم همه اینا بودم ها الان اصلا نیستم حاضر بودم خودم داغون بشم ولی بقیه راحت باشن الان اصلا کلیییی تغییر کردم

وای یعنی محاله یک ساعت کنارشون نباشم و حرص نخورم آخرش یه داد میزنم‌ که بس کنند نفس بکشم

پس احتمالا آدم بی حوصله ای هستی.درسته؟؟؟

وقتی از یکی بدم بیاد با فکر کردن بهش بیشتر خودمو حرص میدم . 

ولی از اونورم طرف میتونه با دو تا کلمه حرف از دلم دربیاره و دوباره میبخشم و اعتماد میکنم😥😥

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
وای یعنی محاله یک ساعت کنارشون نباشم و حرص نخورم آخرش یه داد میزنم‌ که بس کنند نفس بکشم

من هر چی ادم منفی و هر چی غرغرو دورم بوده ک از خانواده نبوده و امکانش بوده حذف کردم چون واقعا ادم رو افسرده میکنن

وای خشن کی بودی تو😄😄😄

شوهر بدبختم 😂😂 با خانوما رابطم حرف نداره عاليه عاليم اما واسه مردا افتضاحم از داداش و بابا و همه پسراي دورو ورم گرفته تا اين اخري شوهرم 🙁☹️

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي