2777
2789
عنوان

از کدوم اخلاق خودتون خیلی بدون میاد؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 67 پست
منم مثل شما هستم خیلی اذیت میشم ولی اولویتم دیگرانن 

اشتباهه عزیزم 

من چون مرکز توجه کل فامیل شوهرم بودم دائم از اخلاقم تعریف میکردن از سلیقم و هنر آشپزیم 

ی وقت ب خودم اومدم دیدم ی مهمون میاد من دو روز قبل شروع میکنم ب تدارک میان دیگ داغون شدم ک همه تعریف کنن ک چی بشه واقعا کلی عوض کردم خودمو سخت بود ها خیلی ولی شدم مثل بقیه میخوام چکار بگن دسپتخش عالیه دو روز جون بکنم الان همش یا از رستورانه یا کلا توی رستورانه مهمونیم مثل بقیه فامیل کسیم ازم تعریف نمیکنه چون خاص نیسم ولی راحتم مث مهمون میرم مهمونی میام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم بابا لفو بدین از گروه های فامیلی مختلط

خیلی بده واقعا

حتی گروهی ک پسرخاله پسر عمد و یا دوست همسر و اینا توشن

ی موقع ی چیزی پیش میاد ی چی ادم اشتباه میفرسته

من حتی تو اینستا شوهرمو بلاک کردم البته اون سر در نمیاره ک من بلاکش کردم

حالا باز میخواد بیاد بگه این پسره کیه وامنت داده اون کیه لایکش کردی

من زود عصبانی میشم بعضی وقتا هر حرفی ازدهنم در بیاد میگم وبعدش پشیمون میشم و کاری هم نمیتونم بکنم حر ...

مثل منی.😯😯😯

دلتنگ کسی هستم که نمیدونم خاک با اون چیکار کرده                                           
خخخخخخ.دقیقا مثل منی.من و جاریم تو یه ساختمونیم خیلی پورت هست ته دلم ازش خوشم نمیاد اما تا یه دو نه ...

دور از جون عزیزم . منم همینطورم😃😃

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...