2777
2789
عنوان

از کدوم اخلاق خودتون خیلی بدون میاد؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 67 پست

وقتی عصبی ام با صدای بلند حرف میزنم

کسی بهم چیزی میگه ناراحتم میکنه سریع گریم میگیره نمیتونم جوابشو بدم😢

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی از یکی بدم بیاد با فکر کردن بهش بیشتر خودمو حرص میدم .  ولی از اونورم طرف میتونه با دو تا ...

خخخخخخ.دقیقا مثل منی.من و جاریم تو یه ساختمونیم خیلی پورت هست ته دلم ازش خوشم نمیاد اما تا یه دو نه آسیمو صدا کنه چنان خر میشم که میخوام جونم براش بدم😃😃😃

دلتنگ کسی هستم که نمیدونم خاک با اون چیکار کرده                                           

من کلا خیلی مزخرفم از خودم بدم میاد

هم خیلی ساده ام هم اصلا سیاست ندارم هم اینکه هرکی هرچی میگه اونجا فراموش میکنم کینه ای ندارم.

ازیه چیزی هم خیلی ناراحت بشم تایه هفته خودمومیخورم 

خدایاممنونم بابت نعمت بی نهایت وهزارابار شکرت
شوهر بدبختم 😂😂 با خانوما رابطم حرف نداره عاليه عاليم اما واسه مردا افتضاحم از داداش و بابا و همه پ ...

پس بیچاره شوهرت.خدا بهش صبر عطا کنه😁😁😁😁

خخخخخخ.دقیقا مثل منی.من و جاریم تو یه ساختمونیم خیلی پورت هست ته دلم ازش خوشم نمیاد اما تا یه دو نه ...

فک میکنم خیلی رفتارای آدم با تجربه درست میشه خیلیییی اشتباهات و احساساتی ک توی ۱۸ سالگی ادم داره تو ۳۰ سالگی نداره 

من کلا خیلی مزخرفم از خودم بدم میاد هم خیلی ساده ام هم اصلا سیاست ندارم هم اینکه هرکی هرچی میگه اون ...

اینا از سادگی دلمون.ذات ما اینجوریه.اما تو این زمینه آدم باید قلتاق  باشه نه ساده دل😴😴😴😴

خخخخخخ.دقیقا مثل منی.من و جاریم تو یه ساختمونیم خیلی پورت هست ته دلم ازش خوشم نمیاد اما تا یه دو نه ...

اره منم زود خرمیشم مادرشوهرم تابهم میگه دخترم من  کل خونه رو جارومیکشم.کلا بی جنبه هستم من.کسی بهم کوچک ترین محبتی بکنه نمیدونم براش چیکارا کنم

خدایاممنونم بابت نعمت بی نهایت وهزارابار شکرت