2777
2789

گردو رو اسیاب میکنی میزاری کنار پیاز رو سرخ میکنی بعد گوشت مرغ  رو اضافه میکنی یکم تفت میدی ادویه میزنی یکم رب میزنی بعد گردو اسیاب شده رو میریزی بعد اب میریزی میزاره حسابی بپزه بعد در اخر بهش رب انار و شکر بسته به ذائقه اضافه میکنی

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   

گردو رو چرخ کن با چند لیوان اب سرد بزار چند ساعت بجوشه .فقط مراقب باش ته نگیره و صبر کن تا حسابی روغن بنداره .اخرش بهش رب انار اضافه کن و بچش ببین ترشی یا شیرینیش رو دوس داری یا نه . دو ساعت بعد از شروع پخت گردو تو یه تابه مرغ رو با پیاز رنده شده سرخ کن و به گردو اضافه کن . نمک و فلفل سیاه و زعفرونم اضافه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گردو باید زیاد بپزه که روغن بندازه منتهی مرغ نهایت دو ساعت وقت لازم داره واسه پخت بخاطر همین از اول همزمان شروع نکن به پخت هر دوشون وگرنه مرغت وا میره توش .یا گردوت خوب روغن نمیندازه و رب انارم کم نریز چون رو طعم و رنگ فسنجون خیلی موثره .

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز