2777
2789
عنوان

دخترایی ک دنبال علایقشون نمیتونن برن

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 19 پست
وای 😐 باید خعلی مقاومت میکردی خیلی ...اونا وقتی می دیدن تو موفق شدی کوتاه میومدن

نه عزیزم هرکاری فکرشو کنی کردم و بازم‌نذاشتن . حالا جای دوری همین نبود همین‌تهران بود. ولی بازم‌گفتن نه ‌ .

منم دیگه کنکور ندادم‌گفتم‌وقتی نمیذارن چرا خودمو اذیت کنم .

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌مثل تو بودم و الانم‌هستم .‌البته من پدرم کاری نداشت و مادرم‌نمیذاره . فکر کن دانشگاه سراسری قبول ...

حق داری خاهر خیلی سخته ماهازندونی هستیم خدایاکرمتو شکر

حق داری خاهر خیلی سخته ماهازندونی هستیم خدایاکرمتو شکر

اونایی که از بیرون نگاه میکنن به نظرشون مقصر ماییم که مقاومت نمیکنیم یا اعتراض بیخودی میکنیم ولی نمیدونن چقدر سخته تو این شرایط بودن .

من‌حتئ خسته شدم‌از اینکه مجبورم دوستا و دخترای همسن فامیل رو واسه بیرون نرفتن باهاشون بپیچونم . 

باز شما به بهونه ی دانشگاه یه مقدار آزادتری 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
اونایی که از بیرون نگاه میکنن به نظرشون مقصر ماییم که مقاومت نمیکنیم یا اعتراض بیخودی میکنیم ولی نمی ...

حق میدم بت خیلی سخته عزیزم دختری ک جونه شوروشوغ داره جسمشو روحشو گوشه ی خونه  زندانی میکنن کی میدونه چه بلایی سرشـمیاد چقد بغض داره هیچکس نمیدونه