2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری متفورمین میخورن؟

22874 بازدید | 37 پست

من از قبل بارداری بخاطر تنبلی تخمدان متفورمین و ویتاگنوس میخوردم

حالا دکتر گف ویتاگنوس رو قط کن، متفورمینم بجا 3بار، 2بار در روز بخود

دکتر گف برا تشکیل قلبش لازمه ک بخوری، ولی من میترسم ضرر داشته باشه برا نی نی  

از من مرا بگیر و خودت را به من بده یا حسین❤️

من گلیکوفاژ مصرف میکردم

دکتر گفت قطع نکن تا دوازده هفته روزی دو تا بود کرد یه دونه اونم شبا

الانم هفته دهمم خداروشکر فعلا مشکلی پیش نیومده البته من یه بار هشت هفته سونو رفتم اونم واسه قلب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دکترم گفت هر موقع فهمیدی بارداری متفورمین نخور دیگه؛ نشنیدم تا حالا برا تشکیل قلب هم موثره؛ با یه دکتر دیگه مشورت کن ب نظرم

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
من گلیکوفاژ مصرف میکردم دکتر گفت قطع نکن تا دوازده هفته روزی دو تا بود کرد یه دونه اونم شبا الانم ...

منم گلوکوفاژ میخورم؛ دکترتون نگف تو بارداری برای چی باید بخورین؟ 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
سایز فولی هات چنده؟چن وقت بعد این ک دارو مصرف کردی باردار شدی؟

فویلی رو نمیدونم

خیییلی وخته متفورمین میخورم برا تنظیم قاعدگی اما بچه نمیخاستم جلوگیری میکردم

ی مدت ول کردم متفورمینو سرخود

دوباره بهم ریختم

دوباره ک رفتم پیشش ویتاگنوسم اضافه کرد

سه دوره منظم شدم ولی بازم اقدام نمیکردم، تا ماه پیش ک برا اولین بار اقدام کردم و شد

من دکترم گفت هر موقع فهمیدی بارداری متفورمین نخور دیگه؛ نشنیدم تا حالا برا تشکیل قلب هم موثره؛ با یه ...

منم تو بروشورش خوندم گف باردارا نخورن، نگرانم یکم

منم گلوکوفاژ میخورم؛ دکترتون نگف تو بارداری برای چی باید بخورین؟ 

گفت یهویی بعضی دارو ها ضرر داره

شوک میده 

متفورمین جز دارو های بی خطره برای بارداری ولی نباید قطع شه یهو

دوز دارو اورد پایین تا سه ماه اول باید مصرف کنم بعد قطع کنمش

فویلی رو نمیدونم خیییلی وخته متفورمین میخورم برا تنظیم قاعدگی اما بچه نمیخاستم جلوگیری میکردم ی مد ...

اره متفورمین برا تنظیم پریودی و بارداری خیلی خوبه منم چند وقته میخورم ولی ویتاگنوس نخوردم تا حالا برا چی خوبه؟ 

اعزیزم متفورمین هیچ ضرری در بارداری نداره 

من قبل بارداری سرخود روزی یکی برای تخمک گذاری میخوردم به دکترم که فاطمه رزاقی گفتم. گفت قطعش نکن تا بهت بگم

مطمئن باش اگه کوچکترین ضرری داشت تجویز نمیشد

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

یه سری داروها رو تو بارداری نباید یهو قطع کرد خدایی نکرده خطر داره 

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
اعزیزم متفورمین هیچ ضرری در بارداری نداره  من قبل بارداری سرخود روزی یکی برای تخمک گذاری میخور ...

ممنون عزیزم. خیالم راحت شد

اره متفورمین برا تنظیم پریودی و بارداری خیلی خوبه منم چند وقته میخورم ولی ویتاگنوس نخوردم تا حالا بر ...

ویتاگنوس هم یه قرص گیاهیه برا تنظیم قاعدگی و بارداری.

گفت یهویی بعضی دارو ها ضرر داره شوک میده  متفورمین جز دارو های بی خطره برای بارداری ولی نباید ...

برا من دوزشو آورد پایین، پس ممکنه تا یکی دو ماه دیگه بگه قطعش کنم