2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری متفورمین میخورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22874 بازدید | 37 پست
شما توی بارداری تا چند هفتگی روزی سه تا متفورمین میخوردید؟ مشکلتون چی بود؟ بچه مشکلی نداشت؟ من ه ...

من همون ماه اول که ازمایش کلی دادم قندم بالابود شروع کردم خوردن متفورمین اول یکی بعدش رسید به ۳تا با انسولین...خودم خیلی لاغرشدم نه تنها وزن اضاف نکردم وزنم کم شده بود...نا خداروشکر بچم مشکلی نداشت وزنش ۲۹۰۰بود

من همون ماه اول که ازمایش کلی دادم قندم بالابود شروع کردم خوردن متفورمین اول یکی بعدش رسید به ۳تا با ...

خدا رو شکر. ممنون که جوابم رو دادی⚘

یعنی تا آخر بارداری روزی سه تا متفورمین میخوردی و انسولین تزریق میکردی؟

پس تنها عارضه اش لاغری است؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه کوچولو قندم بالا بود قبل از بارداری اولم ، تو بارداری همش مصرف کردم بچمم ۵سالشه  الانم ب ...

ممنون. ان شااله که بارداریت رو به سلامتی سپری کنی.

روزی چندتا متفورمین میخوری؟ چه زمانی از روز میخوری؟

خدا رو شکر. ممنون که جوابم رو دادی⚘ یعنی تا آخر بارداری روزی سه تا متفورمین میخوردی و انسولین تزریق ...

اره تا اخر خوردم..چون قند ناشتام هنوز بالا بود شبی ۲واحد انسولین تزریق کردم...میگن اونایی که قند دارن باید حوایشون باشه بچه که بدنیا اومد قندش نیوفته من شیر خشک با قطره چکون دادم به نینی که قندش نیوفته