2789
عنوان

شوهرم گفت فردا میاد بریم حق طلاق بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2295 بازدید | 110 پست
خواهر تو هم شبیه منه زندگیت.یا باید کوتاه بیای یا بزاری بری.منتهی من دوسش دارم که نرفتم.شما رو نمیدو ...

من دیگه دوسش ندارم

کاربری ما دست دونفره🫤 دو تا دوست که چیز پنهونی از هم ندارن 🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط میخوام برم جونم رو بردارم برم

با دست پر بروووو .بگو بچه هاتم برا خودت.اونوقته که به موس موس کردن میافته

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

چطوری دوسش نداری؟؟؟؟ بعد چند سال زندگی وابسته نشدی؟

ما عاشقانه ازدواج کردیم بیشتر از خودم دوسش داشتماما بعد خیانت ......

با دست پر بروووو .بگو بچه هاتم برا خودت.اونوقته که به موس موس کردن میافته

اره بابا اما نفهم تر از این حرفاست که زندگیش براش مهم باشه

این مادرا چرا شرشون از زندگی ماها کم نمیشه؟ مادرشوعر من هیچوقت هیچی نمیده بهمون

یه بار سوپ اورد هول هولکی دم درمون تا شوهرم خورد حالی ب حالی شدو دعوامون شد بخدا

.....🥺واسه نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستید🩷🎀

این مادرا چرا شرشون از زندگی ماها کم نمیشه؟ مادرشوعر من هیچوقت هیچی نمیده بهمون یه بار سوپ اورد هول ...

جادو و جنبل

انگار پسراشون چه گلی بع سر ما زدن که این بدبختا چشم دیدنش رو ندارن

خدا لعنتشون کنه چند روز پیش شنیدن من دارم فرش میخرم نمیدونستن چطور دلمون رو خون کنن که موفق شدن

من جات بودم همون موقع تلفن بر میداشتم زنگ میزدم بهش،میگفتم ناراحت شدید فلانی جواب داده به من نگفته پسرتون ناراحت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
جادو و جنبلانگار پسراشون چه گلی بع سر ما زدن که این بدبختا چشم دیدنش رو ندارن

متنفرم ازش بخدا هر سری میاد جادو جنبل میندازه تو خونم میره با غذا یا کارایی ک تو عمرش واسه شوهر من نکرده میکنه ک بگه من بهتر از زنتم اصلا نمیدونم مشکلش چیه

.....🥺واسه نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستید🩷🎀

من جات بودم همون موقع تلفن بر میداشتم زنگ میزدم بهش،میگفتم ناراحت شدید فلانی جواب داده به من نگفته پ ...

اگه میگفتم پسرتون ناراحته تو کونش عروسی میشد که آخیش دعواشون شد اما خودمم داشتم به این فکر میکردم که بگم و بزنگمبچه نکفته اخه این تماس برای ۲۳ بهمن بوده من نمیدونم چطوری مادرشوهره الان گزارش داده

متنفرم ازش بخدا هر سری میاد جادو جنبل میندازه تو خونم میره با غذا یا کارایی ک تو عمرش واسه شوهر من ن ...

نمیشه پس بدی شوهرت رو ؟