2777
2789
جانم گفتنش عادیه شاید تکه کلامه ولی ۳ ساعت صحبت کردنش غیر عادیه 

ببين چند سال پيش در به در دنبال يه نفر بود که سوالش جواب بده و کمکش کنه هيچکس وقتشو ده دقيقه نميزاره جواب تلفن بده ، اونموقع اين سه ساعت و نيم  ور ور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا چرا اینجوری میکنن؟اون وقت الان ما به یه مرد بگیم جانم قاطی میکنن

ن تکه کلام شوهرم جانم هست زنگ میزنن میگه جانم بفرمابید منم همینطور....تازه من قربون صدقه ی مهمونا هم میرم مثلا میگن زحمت دادیم میگم قربونت برم زحمت کشیدین بازم از این کارا کنین

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
خودشون به یکی بگن جانم منظوری ندارن فقط کافیه ما به یه مرد بگیم جانم خونرو رو سرمون خراب میکنن

ن چرا این پستای شما رو میخونم شاخ در میارم؟اینجا ک خیلی عادیه یکی از کلمات محترمانه اس زنگ میزنن هم من هم شوهرم میگیم جانم؟

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

بخدا که تو بیماری روانی داری ،اولا ک شک نکن شوهرت دوست دختر احتمال زیاد یه زن جووان و خیلی زیبا گرفته وومدادم بهش میزنگه قربون صدقش میره و میره به دیدنش ،چون تو زشتی بی ادبی عقده ای هستی تورو پست میزنه 

س ساعت؟؟؟

شوهر من طول ۲۴ ساعت ۳ ساعت حرف نمیزنه😐🤣🤣🤣

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺