2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 29ام صورتم اصلا چروک نداره ولی تازگیا کرم محکم کننده پوست و دور چشم استفاده میکنم ک نيوفته هیچ وقت آخه وقتی صورت چروک بشه دیگه مثل اولش نمیشه ک یا باید زل تزریق کنی ک موقتيه یا کرمهاي قوی و گرون بزنی ک بازم دائمی نیست ،شما هم سنت کنه پوستت کلاژن سازی داره هنوز حتما استفاده کن، گرون نگرفتم من ک بتونم مرتب استفاده کنم،شما هم ايتفاده کن خیار حلقه شده روی چشم هم خیلی خوبه و ماساژ یخ

خوشگل خانما لايکم نکنید مرسی😗😗
صد افتاب عینک.بیشتر از استرسه یکمم پوست گونه هامم افتاده احساس میکنم

دکتر پوست و موی خوب برو

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
صد افتاب عینک.بیشتر از استرسه یکمم پوست گونه هامم افتاده احساس میکنم

خیلی کارها میتونی انجام بدی،بخور  بابونه بده،با يخ ماساژ بده ک عالیه،کرم دور چشم بزن من خودم سی گل گرفتم راضیم،....توی نت ی سرچ بزنی میاد

خوشگل خانما لايکم نکنید مرسی😗😗