2777
2789
عنوان

صورتم خیلیییی لاغره ناراحتم کی تجربه داره😣😓

| مشاهده متن کامل بحث + 5816 بازدید | 113 پست

منم صورتم لاغره ☹ 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من صورتم پره خودم ولی لاغرم. میخاستم چاق شم شیر خشک لیدی میل خریدم. ب جای اینکه بدنم چاق شه صورتم چاقتر شد.😐 

👰🤴تورا به اندازه همه کسانی که نمیشناخته ام دوست میدارم.برای خاطر عطر نان گرم و برفی که آب میشود و برای خاطر نخستین گناه.تو را به اندازه همه کسانی‌که دوست نداشته ام دوست میدارم.تورا بخاطر دوست داشتن، دوست میدارم😇
 ژله و سیب زمینی آبپز شنیدم خوبه یبار هم یکی گفت صبحانه ها عدسی میخورده خیلی عالی شدع

من بدنم خوبه نمیخام چاق بشم فقط صورتم خیلیی لاغره به سرم میزنه قرص چاقی صورت بخورم اما میترسم

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏

عزیزم هر چی بخوری رو بدنت تاثیر میذاره 

من خودم پارسال ۵۲ کیلو بودم رفتم باشگاه از مربیم پرسیدم گفت وسط تمرین موز بخور سیب زمینی شبا بخور ژله بخور صورتت چاق بشه 

صورتم تغییر جزیی کرد ولی سی..نه و باس نم به شدت بزرگ شد به طوری که شلوارام پام نمیشد الانم ۵۸ کیلوام در خدمتم 😐

ولش کن دنبالش نباش

دوست عزیز من خدا الهی هر چی که میخوای بهت بده واسه منم دعا کن ☺️😍
کسی روغن خراطین استفاده نکرده؟

یکی از اشناهامون پماد خراطین استفادهدمیکرد واقعا چاق شده 

💖.💖.تیکر دومین سالگرد نامزدیمه.💖.💖سلامتی عشق سربازم که میدونم هر کاری میکنه تا خوشبختم کنه  
عاره ولی کلا وزنم ثابته هر کاری میکمم اضافه نمیشه

من وزنم ۴۸کیلوبودآرزوداشتم پربشه هیکلم تا۵۰کیلومیومدم امادوباره برمیگشتم رو۴۸..تااینکه پارسال براکم خونی رفته بوددکتردکترم بهم یه سری قرص ویتامین دادالان۵۹کیلوم کلیم خوش هیکلم...همه چیزنرماله فقط یکمی صورتم لاغره😐

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔
من بدنم خوبه نمیخام چاق بشم فقط صورتم خیلیی لاغره به سرم میزنه قرص چاقی صورت بخورم اما میترسم

خب منم اینارو برای چاقی صورت گفتم

دور و بر قرص نرو عوارض داره!

راستی یوگای صورت هم موثره تو نت سرچ کن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه