2777
2789
عنوان

صورتم خیلیییی لاغره ناراحتم کی تجربه داره😣😓

| مشاهده متن کامل بحث + 5816 بازدید | 113 پست
من وزنم ۴۸کیلوبودآرزوداشتم پربشه هیکلم تا۵۰کیلومیومدم امادوباره برمیگشتم رو۴۸..تااینکه پارسال براکم ...

من الان 52 ام

ارزرمه برسم ب 60

خیلیی لاغرم 😢😢😢

یعنی منم قرص ویتامین بخورم وزنم بالا میره یا باید دکتر تجویز کنه ؟

اره من صورتم لاغر بود الان لپ دراوردم همه میگن فقط بدنتم میخای چاق شه یا فقط صورت؟

می خوام  فقط صورتم چاق شه بدنم خوبه چطور لپ در آوردی؟

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان 52 ام ارزرمه برسم ب 60 خیلیی لاغرم 😢😢😢 یعنی منم قرص ویتامین بخورم وزنم بالا میره یا با ...

اینجامیشه عکس گذاشت...عکس جعبه قرصاموبذارم؟؟؟

بایدببینی ویتامینای بدنت درچه سطحین تاخدایی نکرده مسمومیت پیدانکنی

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔
چجوری شیرخشکواستفاده کردی

داخل اب یا داخل شیر ریختمش دو قاشق. روزی سه بار‌.  من شیر خشک مادر رو استفاده کردم. اسمش لیدی میل هست. 

👰🤴تورا به اندازه همه کسانی که نمیشناخته ام دوست میدارم.برای خاطر عطر نان گرم و برفی که آب میشود و برای خاطر نخستین گناه.تو را به اندازه همه کسانی‌که دوست نداشته ام دوست میدارم.تورا بخاطر دوست داشتن، دوست میدارم😇
می خوام  فقط صورتم چاق شه بدنم خوبه چطور لپ در آوردی؟

من یه قرص استفاده کردم البته اینو بگم

من بدنسازی سبک کار میکردم بدنم چاق نشد و لپ درآوردم حتی حاظر بودم کمی چاق بشم ولی صورتم تپل شه چون صورت خیلی مهمه 

قرص مخمر آبجو عالیه و اگه میخای عکسشو بذارم

داخل اب یا داخل شیر ریختمش دو قاشق. روزی سه بار‌.  من شیر خشک مادر رو استفاده کردم. اسمش لیدی م ...

واقعاتاثیرداشت؟؟؟؟دوقاشق غذاخوری میریختی؟؟

میشه واسه برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرستین😚😔
ژله ناشتا بخور

فلافل جون دوست دارم😊

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
من صورتم پره خودم ولی لاغرم. میخاستم چاق شم شیر خشک لیدی میل خریدم. ب جای اینکه بدنم چاق شه صورتم چا ...

پز زیر پوستی ندددددددده من ارزومه هرچی میخورم صورتم پر بشه خوشبحالت خواهر

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
من یه قرص استفاده کردم البته اینو بگم من بدنسازی سبک کار میکردم بدنم چاق نشد و لپ درآوردم حتی حاظر ...

بله عزیزم عکسشو بزارم ولی شنیدم که این قرص شکم میاره

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏