2777
2789
فردا هم ميگم چيه. البته برا كسي جذاب نيست كه بچه من دختره يا پسر استرس دارم يكم نميدونمم چرا

عزیزم اگه تونستی بعد ان تی بیا بگو ازمایش درست بوده یا نه...ممنون میشم منم دوست دارم برم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزيزم هرچي هست مباركت باشه اتفاقا بنظر من وقتي شرايطش هست خوب كردي آزمايش دادي ديگه خيالت راح ...

مرسي عزيزم. هيچ حال بدي ندارم ويار اصلن ندارم. فقط غذا زياد ميخورم يا چرب ميخورم حالت ت ه و ع بهم دست ميده. بعضي شبها هم يكمي سر درد ميگيرم. شيريني و شوري جفتشو دوست دارم. ابغوره خيلي. دست و پام يخه. همين. قلبش هم تو شش هفته و دو روز ١١٠ بود. سوال ديگه اي هست يا همرو گفتم؟

خدا جون ني ني دار شدنم مبارك
من خودم عاشق دخترم هم خودم هم شوهرم همش میگفتیم دختر دختر یا میگفتم این همه واسه زایمان درد بکشم ی د ...

ايشالله سالم بدنيا بياد گل پسرت . امين🙏🙏🙏🙏

مرسي عزيزم. هيچ حال بدي ندارم ويار اصلن ندارم. فقط غذا زياد ميخورم يا چرب ميخورم حالت ت ه و ع بهم دس ...

منم ويار اصلا نداشتم تا الان كه ١٣ هفتمه ، همه چيزم ميخورم ، شور و ترش و شيرين . 

خيلي دوست دارم بدونم ني نيم چيه . غربالگري اولم بهم نگفتن ، فقط بعدش كه خيلي اصرار كردم گفت مشكوك به دختره

خودم در درجه اول سلامتيش ولي خيلي دوست دارم دختر باشه انقدر كه اطرافيانم بهم گفتن

ايشالله سالم بدنيا بياد گل پسرت . امين🙏🙏🙏🙏

خیلی ممنونم عزیزم  همچنین نی نی شما 😊

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
منم ويار اصلا نداشتم تا الان كه ١٣ هفتمه ، همه چيزم ميخورم ، شور و ترش و شيرين .  خيلي دوست دا ...

خيلي خوبه ويار نداشتن. قدرت بدني مادر بستگي به ويار داره. كمبود ويتامين ب ندارن تهوعشون كمتر ميشه

شش هفته رفتم قلبش ميزد ١١٠ بود

من براي قلبش ٨ هفته رفتم

نميدونم چندتا ميزد ، دكترم تو مطبش سونو كرد فقط كه ببينه ميزنه يا نه

ولي من صداش ضبط كردم . اونموقع هم خيلي تند تند بود